2777
2789

جمع کردن سفره ی نهار 

حموم 

نماز

دارو

شام رو بپزم 

جمع کردن ابچکون 

شستن ظرف ها

ریختن ظرف ها در ماشین 

گردگیری اتاقم 

تمیز کردن لباس شویی 

مرتب کردن پذیرایی 

تمیز کردن گاز و کنار گاز 

مرتب کردن اتاق پسرم 

خالی کردن کیف باشگاه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظرم تا یک و نیم بشه 

بیاین یکم انرژی مثبت بهم بدین 

نوشتم که رودربایسی قرار بگیرم انجام بدم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
از الانطراحی ۵ پوستر مشتریطراحی پارچه برای مشتریطراحی طرح کفی طبیادیت کار بسته بندیپیگیری‌چاپ مشتریپ ...

تموم شد بیا تیک بزن 

میام سر میزنم 

موفق باشی 

فکر نکنم کسی اندازه یک من کار داشته باشه ولی هم مریضم و هم اصلا انرژی ندارمدعا کنین برام عشقا همینکه ...

بهتر باشی 🌹

اول سفره رو‌جمع کن

نماز بخون

همه کارهاتو انجام بده بعد حمام کن و بعد یه چای بخور

اول حموم کنی که تا اخر کارها دوباره بو میگیری

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

اسی یالا. بجنب آفرین  تا تو بری  اینارو انجام بدی. منم یه چرت بزنم.    🤣🤣

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
از الانطراحی ۵ پوستر مشتریطراحی پارچه برای مشتریطراحی طرح کفی طبیادیت کار بسته بندیپیگیری‌چاپ مشتریپ ...

عزیزم پیج داری شما؟میشه بیشتر از کارت و مراحل یادگیریش بهم بگی لطفاً

خسته نباشی