2821
2789
عنوان

همسایه ای که روزی چند بار در میزنه

474 بازدید | 54 پست

سلام به همگی من همسایه روبه روییم که صاحبخانه ما هم هست هر روز چند بار در واحد ما رو میرنه ،مسن هستن ایشون و فرزندانشون هم‌ ازدواج کردن ،ایشون توی سرما و گرما و هر شرایطی منو سرپا نگه میداره و کلی صحبت میکنه حرف های تکراری از مشکلاتش و من خیلی وقتها ناراحت میشم و البته کمرم هم درد میگیره بعدش

شما چجوری عذر این افراد رو میخواین و یکاری میکنید که مزاحمتون‌ نشه؟

البته این هم‌ بگم خانم مهربانی هست و کلا انسان‌ خوبی هست ولی خب نمیدونم‌ چرا هر روز هر روز انتظار داره ساعت ها سرپا وایسته و صحبت کنه با من ، اصلا هم‌مایل نیستم‌ تعارفش کنم‌ بیاد داخل  چون بالاخره خودمم کار دارم

لطفا اگر میتونید راهنماییم‌ کنید ممنون 

💚اشهد ان علی ولی الله 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از معاشرت با هر کی خوشم‌نیاد درو باز نمیکنم. بی تعارف. خونه دیگه حریم ادمه باید توش اسایش داشته باشه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من باشم میارمش داخل یه چایی براش میریزم تا حرفاشو بزنه، تو این سن فقط دنبال یه گوش شنوا هستن فقط توقع دیگه ای ندارن

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

احتمالا خیلی تنهاست بنده خدا

سعی کن وسطش بهونه بیاری بگی وای تلفنم وای فلان جا باس برم 

اونم عادت کنه کم حرف بزنه یا کلا دیجه نیاد😁

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
هر وقت در زد گوشیتو بزار الارم ۵ دقیقه بعد زنگ بزنه بگو ببخشین گوشیم با اجازه خدافظ.چندبار بکنی میفه ...

ده دقیقه بعد دوباره میاد در میزنه نشد باز دوباااااره میاد

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
آخه در رو باز نکنم زنگ میزنه چند بار بعدشم‌ به گوشیم زنگ میزنه

جواب نمیدم

چندبار بی محلی کنی حساب کار دستش میاد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

دیگه در نبند کلید بده دستش بیاد بشینه اسمشم روشه صاحب خونه😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792