2777
2789
عنوان

همسایه ای که روزی چند بار در میزنه

450 بازدید | 54 پست

سلام به همگی من همسایه روبه روییم که صاحبخانه ما هم هست هر روز چند بار در واحد ما رو میرنه ،مسن هستن ایشون و فرزندانشون هم‌ ازدواج کردن ،ایشون توی سرما و گرما و هر شرایطی منو سرپا نگه میداره و کلی صحبت میکنه حرف های تکراری از مشکلاتش و من خیلی وقتها ناراحت میشم و البته کمرم هم درد میگیره بعدش

شما چجوری عذر این افراد رو میخواین و یکاری میکنید که مزاحمتون‌ نشه؟

البته این هم‌ بگم خانم مهربانی هست و کلا انسان‌ خوبی هست ولی خب نمیدونم‌ چرا هر روز هر روز انتظار داره ساعت ها سرپا وایسته و صحبت کنه با من ، اصلا هم‌مایل نیستم‌ تعارفش کنم‌ بیاد داخل  چون بالاخره خودمم کار دارم

لطفا اگر میتونید راهنماییم‌ کنید ممنون 

💚اشهد ان علی ولی الله 💚

درو باز نمیکنم 😊

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میارمش داخل یه چایی براش میریزم تا حرفاشو بزنه، تو این سن فقط دنبال یه گوش شنوا هستن فقط توقع دیگه ای ندارن

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

احتمالا خیلی تنهاست بنده خدا

سعی کن وسطش بهونه بیاری بگی وای تلفنم وای فلان جا باس برم 

اونم عادت کنه کم حرف بزنه یا کلا دیجه نیاد😁

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
هر وقت در زد گوشیتو بزار الارم ۵ دقیقه بعد زنگ بزنه بگو ببخشین گوشیم با اجازه خدافظ.چندبار بکنی میفه ...

ده دقیقه بعد دوباره میاد در میزنه نشد باز دوباااااره میاد

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
آخه در رو باز نکنم زنگ میزنه چند بار بعدشم‌ به گوشیم زنگ میزنه

جواب نمیدم

چندبار بی محلی کنی حساب کار دستش میاد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚