2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 ک بیان ج.   ن    د   ه هارو نگاه کنن

خب خدا ی دنیای دیگه برای مردا میساخت قاطی ما زنا ولشون نمیکرد رو زمین حالم ازشون بهم میخوره بخدا😂

البته طفلی شوهر خودم خیلی خوبه ها ولی این سایت روانه منو ریخته بهم😂

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
هردو

واقعا خیلی سخته 

ولی از خدا کمک بخواه و به خودش هم بگو اگر من به خاطر این کارت ، مرتکب گناهی شم ، توام در گناهم شریکی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
همه ی اینکار رو انجام میدم

باهاش از فانتزیای ج ن سیش صحبت‌کن ببین مشکلش چیه

بهت بگم شاید ۹۹درصد مردا همینن حالا هرجا برسن نگا میکنن الان برو تو خیابون ی تیپ معمولی بزن ببین چند نفر چشمشونو جمع میکنن دگ‌اون ک برهنه ست

مشکل از ما زناهم میتونه باشه بقول دوستمون ک عکس نود میدیم البته خیلیا بخاطر پول اینکارو میکنن 

بنظرم چیزی بهش نگو ولی سعی کن خودت جذابیتتو بیشتر کن لباس و ارایش و اینات ازاونا بهتر بشه

اونا که تو صنعت پو    رن هستن، یه گرم وزن اضافه ندارن، این شغل پر درامدشونه، کلی به خودشون میرسن از هر نظر.

این بنده خدا خودشو بکشه به اونا نمیرسه.

این فیلم و عکسها مثل مخدر میمونه برای مغز ، اثریکه میزاره دقیقا مثل کشیدن مواد مخدر

عزیزم ب اینا نیس . ما کجا و بازیگرای .... کجا . هر چقد بخودش برسه مث اونا نمیشه همش فتوشاپو ... خو ...

اوناکه نمیتونن خلقتشون اینجوریه همششششوووونننم همینن قبول داری؟

برو تو خیابون کلی ازاین نودا ریخته😁

اون ک عکسه تو خیابونیا رو آدم کجای دلش بزاره

دقیقا باهاش حرف میزنم مشکلشم میدونم ولی درست نمیشه

خب دگ پس خودتو اذیت نکن بخدا شوهرای همه همینن تو گوشی نبینه تو خیابون بدترش ریخته خودتو اذیت نکن منم تو گوشی شوهرم دیدم خیلب برام سخت بود ولی باهاش حرفی نزدم چون دست خودشون نیس و این مشکل فقط مشکل شما نیس خلقت مرد جماعت همینه کاریش نمیشه کرد

برعکس . اتفاقا خیلیا داره چشاشون باز میشه دیگ نمیرن قایمکی سمت این چیزا . 

سمت چه چیزایی 

وقتی از یه خیابون رد میشی صدتا از این دختر و خان های درشت هیکل میبینی که همه جاشونو ریختن بیرون 

دقیقا چی برعکسه سمت چی نمیرن؟