2777
2789
چجوری میبینه کلا فیلتره که نت حتی یا فیلترشکنم سایتهای متفرقه اینجوری باز نمیشن

هول از این کامنت چی فهمیدی که پیغام دوستی دادی؟؟؟

@آدم_حسابی2  

@نی_نی_یار_پنج  

لطفا اینو لغو کاربری کنید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدا ی دنیای دیگه برای مردا میساخت قاطی ما زنا ولشون نمیکرد رو زمین حالم ازشون بهم میخوره بخدا😂 ...

دقیقا منم از هر مردی بدم میاد جوونا بخصوص .

ولی شوهرمو دوس دارم فقط فقط 😂😂❤️

بنظرتون با مامان حرف بزنم؟ بگم یا به خواهرش خودش میگه نگو ابروم میره

وااااااای مگه بچه ای؟ اخه اینم شد راه حل؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
سمت چه چیزایی  وقتی از یه خیابون رد میشی صدتا از این دختر و خان های درشت هیکل میبینی که همه ...

باید چشاشون پر بشه ازین صحنه ها . ادم هر چقد صحنه براش تکرار بشه براش عادی میشه . حالا خارجیا چرا مث ماها  اینقد مورچه ندارن سمت زن و دخترا با اینکه کاملا لختن زناشون . چون از کودکی این صحنه رو دیدن براشون عادی شده . براهمین میگم برعکس . اگ دخترامون لخت شدن پس مردا باید ازین نظر خوب شده باشن . ولی بازم میگم ربط نداره دیدن سوپر بیماریه روانیه اعتیاده . اعتیاد هم باید ترک بشه

باید چشاشون پر بشه ازین صحنه ها . ادم هر چقد صحنه براش تکرار بشه براش عادی میشه . حالا خارجیا چرا مث ...

ببخشید انقد واضح میگم شما در خارج از ایران زندگی کردی ؟ 

یا اطرافیانتون در خارج از ایران هستن ؟ 

من بخاطر شوهرم نمیتونم برم 

اما تمام اقوام من خارج زندگی میکنن 

اونی که از دور میبینید نیس 

صد سال بعد قفل ایران انقد باز نمیشه 

مثل سگ و مثل حیوان این با اون میخوابه اصلا تعهدی ندارن 

اگر مرد پولدار ببینن سریع شوهر خودشون رو ول میکنن میچسبن به اون اصلا اصلا مثال ادمای خارج رو نزنید چون خیلی نجس بی احساس و بسیار خائن هستن فقط فقط خودش مهمه دقیق مثل جننده های ما که زندگی مختلف رو خراب میکنن