2777
2789
سلام بردی دکتر  چکار کردی؟ بهتر شده حال منم خرابه

سلام عزیزم نه هنوز نبردمش زنگ زدم تهران دکتر غزنوی با منشیش صحبت کردم عکس پاشو فرستادم دکتر دید برای فروردین بهم وقت داد.الان که بزرگتر شده پای راستش بهتر شده ولی پای چپش روز بروز بدتر میشه چون پنجشو روبه داخل میگیره کل پاش حالت کمانی میشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم کوتاه بلندی داره هم پای سمت راستش راه از زانو کج میشه داعونم،،داغون 

درک میکنم منم مثل شمام، مطمئنین کوتاه و بلنده ؟ من تو نوزادیش خبلی دکتر بردم یه دکتر گفت کوتاه و بلنده سونو لگن دادیم عکس گرفتیم و خوب بود هر دکتری میبردم پاهاشو کنارهم میزاشتن میگفتن مشکلی نداره ولی الان که بزرگتر شده فهمیدم بخاطر فرم رحمم پاهاش بدحالت گرفته یه مدت فکر میکردم پرانتزیه ولی دیدم نیست ، الانم دیگه اینجا دکتر نبردم انقد که بردمو متوجه نشدن خسته شدم صبر کردم تا فروردین 

بچه ی یه پاش خیلی پرانتز شده  تند و تند زمین میخوره ساق پاش هم کج میشه  کوتاه ...

پنجه پاشو روبه داخل میده؟ اگه اینطور باشه ممکنه بخاطر همون کوتاه و بلند بنظر بیاد و  ساق پاش کمانی بشه و فکرکنین پرانتزیه، مچ پاهاشو به هم بچسبون اگه زانوهاش بهم برسه پرانتزی نیست