2777
2789

من نه قیافه دارم نه اخلاق  آدم بشدت استرسی اعتماد بنفس ندارم  توجمع ها همش سکوتم جلو دیگران به تت پت میفتم حالا یکی سوال کنه ازم استرس میگیرم صدام درنمی‌آید دیگه خفه میشم  صورتم ودستام بزور کنترل میکنم که نلرزه بخدا بعدش توجمع همه متوجه حالتام میشن سرشونو میندازن پایین  شوهرم قرمز میشه می‌ره توخودش  اون لحظه به بزرگی خدا قسم دلم میخواد هزار باربمیرم براشوهرم اما میگذره شوهر بدبختم عاصیه ازم اما نمی‌دونم چرا تمومش نمیکنه بره ازشرم راحت شه. 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

عزیزم شما مشکلت ریشه ای تره 

باید حلش کنی نه که ازش فرار کنی 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

باید بری پیش مشاور و کمک بگیری. خوب میشی فقط انگار خودت نمیخوای

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو دکتر درمان کن این حرفا چیه میزنی. هر کس یه عیب و ایرادی داره شمام این عیبو داری برو درستش کن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عزیزم شما مشکلت ریشه ای تره  باید حلش کنی نه که ازش فرار کنی

منظورت چیه من خودم چون خودمو قیافمو دوس ندارم اینطورم حالا چطور حلش کنم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
چرا نمیری روانپزشک

شرایطش رو اصلاااا ندارم

عزیزم برو دکتر درمان کن این حرفا چیه میزنی. هر کس یه عیب و ایرادی داره شمام این عیبو داری برو درستش ...

میدونی بخاطر این عیبم زندگیم. جهنمهمن فک میکنم چون قیافم زشته چون مشکل خودمم هیچ روانشناسی نمیتونه مشکلمو ازم دورکنه

چرا فکر میکنی همه باید زیبا و عالی باشن عزیزم ، بعضی وقتا اعتماد به نفس باعث میشه کاریزماتیک داشته باشی و زیبا به نظر برسی وقتی خودت هی بگی من زشتم زشتم از بقیه چه توقعی داری 

لطفا برو پیش مشاور تا کمکت کنه خودت بپذیری با تمام کم و کاستیا که خب همه ی ما یک سری کم و کاستی داریم همه که زیبای عالم نیستیم

منظورت چیه من خودم چون خودمو قیافمو دوس ندارم اینطورم حالا چطور حلش کنم

عزیزم برو پیش روانشناس تا بهت کمک کنه خودتو دوست داشته باشی تا بتونی با خودت کنار بیای تا بهت تمرین بده که دست و پاتو گم نکنی

شوهرت قطعا خیلی دوست داره 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙