2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم طلاقم بده. قبول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 34 پست
گفت لیلی را خلیفه که آن تویی  از تو مجنون شد، پریشان و غوی  از دیگر خوبان تو افزون نیستی ...

😭😭😭برام دعا کن لطفا

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
😭😭😭برام دعا کن لطفا

آخه دعا لازم نداری عزیزم، 

اون چیزی که نیاز داری تغییر نگرشت به زندگی هس، اگه یه لحظه با خودت فکر کنی که با این تفکر چه توهینی به خالق خودت کردی از تفکر خودت هزاران بار خجالت میکشی، 

شما یه غذا برا همسرت درست میکنی بهت بگه این چیه خوب نیس، چقدر ناراحت میشی؟

تو همه لحظات زندگیت داری ناشکری میکنی،

من آدم معلول زیاد دیدم ، اونا از شما شاکرتر هستند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دعا لازم نداری عزیزم،  اون چیزی که نیاز داری تغییر نگرشت به زندگی هس، اگه یه لحظه با خودت ...

اره  دقیقا همینه ...چقدر حرفاتون واقعیه 🌱بنظرت چجوری دیدگامو به زندگی وخودم تغییر بدم مخصوصاااا خودم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اره  دقیقا همینه ...چقدر حرفاتون واقعیه 🌱بنظرت چجوری دیدگامو به زندگی وخودم تغییر بدم مخصوصااا ...

با تفکر کردن، 

اینکه توی دین ما میگن یه لحظه تفکر بهتر از هزاران سال عبادته، یعنی همین،

یعنی شما فکر کنی , یه مدت کوتاه میای توی این دنیا، و هدف از خلقت شما نشون دادن زیبایی شما به همسرت و اطرافیانت نیست، بلکه اینه که شما چه جوری جهان اطرافت و درک میکنی و چه جوری روی جهان اطرافت اثر میذاری، و در نهایت بر همون مبنا ، میتونی به خالقت نزدیک بشی، فعلا شما فقط روی جهان اطرافت اثر منفی گذاشتی، 

تفکر زیاد کن، و سعی کن قرآن و ترجمه فارسی قرآن و زیاد بخونی، بعد نگرشت نسبت به جهان تغییر میکنه

با تفکر کردن،  اینکه توی دین ما میگن یه لحظه تفکر بهتر از هزاران سال عبادته، یعنی همین، یعنی ...

ممنونم از راهنماییت مهربون🌹سعی میکنم حتما روخودم کارکنم  باور کن الان اینقدر همه ظاهربین شدن ومهم شده این مسئله که باید خیلی قوی باشی که برخورد دیگران برات مهم نباشه