2777
2789
عنوان

از مهد کودک به دخترم که بدغذا بود

195 بازدید | 11 پست

از مهد کودک به دخترم که بدغذا بود گفته بودند که ما تو خونه تون دوربین گذاشتیم می فهمیم که تو غذا نمی خوری .

موقع شام دخترم گفت بابا فکر کنم دوربین رو تو کتابخونه گذاشتند . باباش به طرف کتابخونه دست تکون داد .

فرداش دخترم به معلم مهد گفت : خاله دیدی دیشب بابام تو دوربین واست دست تکون داد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تو مهد از این حرف ها میزنن 😄😀

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

😁😁😁

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرا با دروغ بچه هارو بار میاریم؟حتی تو مهد متاسفم برای این شیوه تربیتی که توی کشورمون جاافتاده من خودم ادم افسرده ایم اصلا رفتارخوبی با بچم ندارم براهمین میرم مشاور گفت اصلا ابدا بااین دروغا بچه هارو وادار به کاری نکنید توی ذهنش میمونه

اولشه داداش منم یه مدت باور کرده بود ولی بعدش کم کم گفت دروغ میگن من فلان کارو کردم معلم نفهمید پس دوربین نداره

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍