2777
2789
عنوان

بارداری

178 بازدید | 26 پست

سلام دوستان ...از خانومای گل که سابقه ی باردارن میخوام سوال کنم که :

من حدود3هفته هست که سینه درد دارم که هرروز داره سوزشش بیشتر میشه اقدام به بارداری هم کردم.تواین هفته دوبار لگن و کمرم هم گرفته یجور انگار قلنج کرده.دوهفته پیش بیبی زدم منفی شد.امروز موعدم بود ولی هیچ خبری نیس نه درد نه هیچ علایمی.به نظرتون ممکنه باردارباشم؟الانم شرایط خرید تست ندارم...

تو بارداری نباید به علایم توجه کرد چون باعث تو ذوق خوردن میشه ، فقط موعدت گذشت باید بی بی بزنی همین

اهاااان.اخه چند روز بعد از گذشت موعد باید بزنم همین اول یا یکی دوهفته بعد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهاااان.اخه چند روز بعد از گذشت موعد باید بزنم همین اول یا یکی دوهفته بعد؟

اگه هیچوقت پریودت عقب نمی افتاد میتونی چندروز بعد موعد بزنی اما اگه نه سابقه داری بمون دیرتر بزن

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

اگه هیچوقت پریودت عقب نمی افتاد میتونی چندروز بعد موعد بزنی اما اگه نه سابقه داری بمون دیرتر بزن

من یه مدت قرص استفاده کرده بودم.که کلا عقب افتاده و دیر به دیر میشد.ولی از اردیبهشت تقریبا میزون شد و هر20 روز یا22روز بود.ولی این ماه نشدم..

زیرشکم درد نداری ؟ مثل درد پریودی؟

چرا بعضی موقع ها که بیشتر روزا زیر دلم بد جور درد میگیره دیروز که جوری درد داشت و کمر و پاهام گرفت گفتم شدم سریع رفتم سراغ ن.ار 😂ولی دیدم نه خبری نیس.میگیره و میسوزه بعد ول میکنه.ولی سینه هام مخص.صا چپ خیــــلی درد و سوزش داره اصلا نمیتونم دست بزنم اول نوکش بود الان داخلشه

فردا یه بی بی چک ‌بزن

یعنی احتمالش هست؟دیروز هم ازخواب بیدارشدم حالت تهوع داشتم شوهرم گفت مبارکه😂.تا شبموقع خواب همش معدم میجوشید انگار معدم اومده زیر گلوم خیلی سنگین بود.

یعنی احتمالش هست؟دیروز هم ازخواب بیدارشدم حالت تهوع داشتم شوهرم گفت مبارکه😂.تا شبموقع خواب همش معدم ...

اره هست چون‌درد داری و پریود نشدی و‌میگی پریودم منظم بوده 

معمولا تهوع از الان شروع نمیشه ماله بعد تشکیل قلبه 

اره هست چون‌درد داری و پریود نشدی و‌میگی پریودم منظم بوده  معمولا تهوع از الان شروع نمیشه ...

مرسی عزیزم.خیلی سر در گمم.هروقت میگم به شوهرم اینجورم میگه هستی.

شانس دوسه روز پیش دوبتر بیبی گرفتم جفتشون هم خراب کلا هیچ خطی نداشت حالا نمیدونم حکمتش چیه😄

مرسی عزیزم.خیلی سر در گمم.هروقت میگم به شوهرم اینجورم میگه هستی. شانس دوسه روز پیش دوبتر بیبی گرفتم ...

خواهش میکنم کلا کسایی که علایم‌ بارداری دارن زود باردار میشن‌

این‌ماه نشد ماه بعد

خواهش میکنم کلا کسایی که علایم‌ بارداری دارن زود باردار میشن‌ این‌ماه نشد ماه بعد

ماه پیش ازوقتی سوزش سینم شروع شک کردم 20روزی ک موعدم بود نشدم تست زدم منفی شد.حالا این ماه نمیدونم.

ماه پیش ازوقتی سوزش سینم شروع شک کردم 20روزی ک موعدم بود نشدم تست زدم منفی شد.حالا این ماه نمیدونم.

ان شاالله به زودی باردار میشی

چکاپ قبل بارداری رفتی سونو و‌ازمایش؟

ان شاالله به زودی باردار میشی چکاپ قبل بارداری رفتی سونو و‌ازمایش؟

فداتشم

نه هنوز راستش اصلا وقت نداریم.خیلی درگیریم.شرایط دکتر رفتن فعلا ندارم.مگه اینکه تست بیبی مثبت بشه مجبوربشم برم😂