2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 26 پست
فداتشم نه هنوز راستش اصلا وقت نداریم.خیلی درگیریم.شرایط دکتر رفتن فعلا ندارم.مگه اینکه تست بیبی مثب ...

وقت خاصی  نمیخواد چه چیز از این‌ مهمتر 

اول پزشکتو‌انتخاب کن برو پیشش برات ازمایش و‌سونو بنویسه

از سه ماه قبله اقدام باید فولیک اسید و ویتامین د بخوری تیروئید خیلی‌ مهمه ، من مشکل تیروئید نداشتم‌اما قبل بارداری ازمایش دادم‌ گفت کم‌کاری خفیف داری اگه نمیخواستی بچه دار بشی نیاز به قرص نبود ولی برای بچه در دوران بارداری باید بخوری 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

چکاپ دندون حتما باید بری یعنی قبل بارداری دندون خراب نباید داشته باشی ، چون تو بارداری هورمونا بهم میریزه و درد دندون میاد سراغت و‌کاری هم‌نمیتونی بکنی

ازمایش پاپ اسمیر باید بدی که عفونت نداشته باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکاپ دندون حتما باید بری یعنی قبل بارداری دندون خراب نباید داشته باشی ، چون تو بارداری هورمونا بهم م ...

من حدود دوسه ماه پیش قبل اقدام دکتر رفته بودم ازمایش چکاپ دادم چون لاغر شده بودم ولی همه چی خوب بود دندونامم که شکستگی داشت جزعی دکتر گفت خوبن.باز نمیدونم.

حق با شماس اول باید دکتر خوب و حرفه ای پیدا کنم

من حدود دوسه ماه پیش قبل اقدام دکتر رفته بودم ازمایش چکاپ دادم چون لاغر شده بودم ولی همه چی خوب بود ...

خب رفتی که پس چرا میگی نرفتم

فولیک‌اسید و ویتامین د میخوری؟

خب رفتی که پس چرا میگی نرفتم فولیک‌اسید و ویتامین د میخوری؟

ویتامین دی اره ولی فولیک اسید نه...

خب عزیزم من برای بارداری نرفتم فکرکردم برای بارداری میگی.ماتازه یه ماهه یهوویی دلمون خواست😂

ویتامین دی اره ولی فولیک اسید نه... خب عزیزم من برای بارداری نرفتم فکرکردم برای بارداری میگی.ماتازه ...

منظورم برای بارداری بود 

اینا دو تا قرص و‌تیروئید گفتم خیلی مهمن

مرسی گلم.💋 واقعا کمکم کردی......حالا یه سوال سخته؟مادری و بارداری؟؟

خواهش میکنم من فعلا تو‌بارداریم ، چندهفته بود  تو‌سه ماه اول که یکم حالت تهوع داشتم اون بد بود ولی همش میگذره

الان تو‌سه ماه دومم فعلا خوبه 

یکم‌قبل سونو ها و‌ازمایشها استرس داری که اونم میگذره 

ولی اطرافیانم‌همش میگن از دوران بارداری استفاده‌کن چون بهترین دورانه بعده تولد بچه وقت سرخاروندن نداری و الان روزای خوبته 

خواهش میکنم من فعلا تو‌بارداریم ، چندهفته بود  تو‌سه ماه اول که یکم حالت تهوع داشتم اون بد بود ...

ای جانم بسلامتی.نی نی ت دختره یا پسر؟

دورو اطراف من که همش میگن وای نیار سخته و این چیزا همش دل ادمو میلرزونن.اینکه بعد اومدنش واقعا درگیر میشی درسته.مخصوصا توسن4_5سال اوج استقلال طلبیشه من خودم مربی کودک رشتم بود تو اون سن با بچه ها زیاد سروکله زدم..

ای جانم بسلامتی.نی نی ت دختره یا پسر؟ دورو اطراف من که همش میگن وای نیار سخته و این چیزا همش دل ادم ...

سلامت باشی پسر

این همه ادم بچه بزرگ کردن یکیش هم منو شما ، شما که دیگه تخصصی بلدی کارت راحتتره

سلامت باشی پسر این همه ادم بچه بزرگ کردن یکیش هم منو شما ، شما که دیگه تخصصی بلدی کارت راحتتره

خدا طول عمر کنار پدر و مادرش بده و سالم و سلامت باشه....

اره خب بچه هارم خیلی دوست دارم ولی چون یکم دست تنهام بقیه هم اونجور میگن میترسم.یوقت نتونم خوب برسم