2777
2789

من مدرسه نمونه درس میخونم

رشته انسانی دوتا کلاس داریم

اومدن کلاسارو تفکیک کردن بچه زرنگا یه کلاس بقیه یه کلاس 

منی که معدلم ۱۸ شده با یکی که هفت تا تجدید داره افتادم تو یه کلاس 

توروخدا میشه بگید با یه ضریب هوشی معمولی میشه از الان تا سه ماه دیگه یعنی ۸ ادریبهشت فرهنگیان قبول شد ؟ 

میشه خواهش کنم خواهرانه یکم راهنماییم کنید 

خدا خیرتون بده

خوراکم شده اشک

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بعد چار سال دوری از درس تو رشته ای که دیپلمش هم نداشتم و سر کلاسش نرفته بودم قبول شدم (انسان ...

بنظرتون میشه ینی؟ هوشتون خیلی خوب بود؟

رتبتون چند شد و چه رشته ای رفتید ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

😂😂،نه والا دبیری فرهنگیان قبول شدم رتبه ۳۰۰۰

کدوم شهرید ؟ 

استان ما کلا ۲۴۵‌نفر میگیره امسال

همدانیم ما