2777
2789
چند روز پیش تلویزیون نشون داد،،یه آقایی سرهنگ ،،از فتا آوردن صحبت مرد که کلاهبرداری اینترنتی زیاد شد ...

من کاربر  افسر ارتش اتریش. گفتن دوستم اورد  کلاهبرداری نیست باورم شد اعتماد کردم گفتم همه انسانیم ادم خوبم هست 

.چقد خوشحال بودم که کار پیدا کردم .

بلدی ایشون رو تک کنید

@افسر،ارشد،ارتش،اتریش  

ایشونن؟

کس دیگه ای بالا نیومد

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ممنون

خواهش میکنم❤

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
لطفا یه شماره کارت بفرستید لاقل من نصف شو برا شادی دل شما و امام زمان واریز کنم 

نه ممنون برادر  همه به سختی پول درمیارن .

منم اون ادمو سپردم به خدا  پول ادم مثل من که با فلاکت درمیاره خوردن نداره

من کاربر  افسر ارتش اتریش. گفتن دوستم اورد  کلاهبرداری نیست باورم شد اعتماد کردم گفتم همه ...

می‌دونم عزیزم درکت میکنم ،،ادم وقتی گرفتار شد ،،به همه چی چنگ میزنه که یکم از اون موقعیت بیرون بیاد ،،حالا حالبیش اینه که اگر تلاش نکنی میگن چرا نشستی یه تکونی به خودت بده این همههههههه کار ،،اخرش هم میشه این ،،اینا رو‌گفتم بدونی درکت میکنم ،،اگر یکم خیاطی بلدی از تولیدی کار بگیر بدوز ،،یا همون تولیدات اتو کار لازم دارن این کار خیلی  بهتره ،،،،،نه خانمی تک کردن بلد نیستم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
می‌دونم عزیزم درکت میکنم ،،ادم وقتی گرفتار شد ،،به همه چی چنگ میزنه که یکم از اون موقعیت بیرون بیاد ...

والا چرخ خیاطی ندارم .

هنریم ندارم .  داشتمم میدونستم شوهرم اجازه نمیده  هرجا بخوام برم خودش میبره بد دله 

والا چرخ خیاطی ندارم . هنریم ندارم .  داشتمم میدونستم شوهرم اجازه نمیده  هرجا بخوام برم خ ...

بعضی تولیدی خودشون چرخ میدن،،بعضی کارا فقط راسته دوزیه یعنی فقط خط مستقیم  ،،یا کار بهت میدن داخل خونه اتو‌کنی ،،نیاز نیست که بری بیرون که اینطوری شوهرتون هم مشکلی نداره ،،چون خودشون میارن و میبرن ،،گلم‌فقط خواستم راهنماییت کنم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
بعضی تولیدی خودشون چرخ میدن،،بعضی کارا فقط راسته دوزیه یعنی فقط خط مستقیم  ،،یا کار بهت میدن دا ...

درسی شد برام .  باعث شد دیگه حتی به ادم های درستم اعتماد نکنم .

ممنون از راهنمایت خداخیرت بده .

خوشحال بودم که کاری پیدا کردم که جابه جایش هم باخودشونه ...

نمیدونم شاید دنبال کار نگشتم 

درسی شد برام .  باعث شد دیگه حتی به ادم های درستم اعتماد نکنم . ممنون از راهنمایت خداخیرت ب ...

خواهش میکنم ،،نگران نباش ،،خدا خودش گره گشا هست وامیدوارم که همه‌چیز درست بشه و نیازی به کار کردن نداشته باشی ،،شاد و سلامت باشید 

نه ممنون برادر  همه به سختی پول درمیارن . منم اون ادمو سپردم به خدا  پول ادم مثل من که ...

شما لطف کنید تو pv برام بفرستید من واریز میکنم شما خوراکی برا بچه تون بخرید تا دعا کنه خداوند حاجت شهادت منو بده