2777
2789

شمایی که انقدر راحت اعتماد میکنید کمترین چیزی که بهتون میرسه همین بلاک کردنه

چند روز پیشم یه خانوم اومد درمورد کار در منزل تاپیک زد با آب و تاب گفت که اینجوریه اونجوریه هزینه ی اولیه هم نمیگیرم 

ایدی تلگرام داد یه نفر ناشناس پیام داد بهش گفت اول ۱۵۰ بریز به فلان شماره کارت بعد میفرستیم برات !!!!

همینجاااااا به همه ثااااااابت شد که طرف کلاهبرداره بعد چهار نفر بددددبخت و ساده لوح هی اون کلاهبردارو تگ میکردن که عزیزمممممممممم من به پولش نیاز دارم چرا ایدیتو عوض کردی چطوری ثبت نام کنم!!!!!!!!! 

بعضیا خوششون میاد سرشون کلاه بره انگار نیاز دارن 

ببین گل قشنگم  هیچ جای دنیا کسی بفکر ما نیست .  به هیچ شغل مجازی اعتماد نکن

من میگفتم ادم خوبم پیدا میشه  شاید اوردن اعتماد کنم خرجمو در بیارم .

اخه پول ادمی مثل ما خوردن داره؟ چرا از ضعیفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گفتن برای ما اوردن

خب باور کردی

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

من میگفتم ادم خوبم پیدا میشه  شاید اوردن اعتماد کنم خرجمو در بیارم . اخه پول ادمی مثل ما ...

اتفاقا این ها از ادم هایی که پولدار نیستن مثل ما پول میگیرن. 

ادم پولدار که دنبال این کارها نیست 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

تو همین سایت یکی ی کار اینترنتی ک مشاهده اگهی بود معرفی کرد هیچ پولی نمیخاست . اگهی میدیدی ماهی ۴۰ تومن واست میزدن ۳ تا سایت بود میشد ۱۲۰ . ب موقعم میزدن ب حساب دیگ کامل اعتماد داشتیم

بازم خوب بود واس شارژ و بسته و اینا

۵۰۰ سهام خریدیم یهو سایتا جمع شد . نمیدونین چقد نفرینشون کردم خدا الهی براشون بیچارگی و بدبیاری نصیب کنه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

شمایی که انقدر راحت اعتماد میکنید کمترین چیزی که بهتون میرسه همین بلاک کردنه چند روز پیشم یه خانوم ...

من ندیده بودم اون تاپیک رو .

من از رو این که شخصی گفت برای من اوردن  اعتماد کردم . شاید هم خودش باشه نمیدونم .

خب چرا قبلش نیومدی تایپیک بزنی لااقل  عزیزم یادت باشه شما میخوای کارکنی اونا باید بهت پول بدن ...

پول خواستن برای ارسال  یعنی هزینه پست. گفتن اول میگیرم بعد خودمون همیشه برات میاریم  یعنی یبار میگیرم ازت منم ساده باورم شد 

داداشم دیروز میخواست از تو دیوار تهران ماشین بخره با اب و تاب تعریف میکرد ۱۵۰ میلیون کمتر از قیمت بازاره گفت دویست بیعانه بزن تا نگه دارم واست 

گفتم نکنی ها اون الان به ده نفر بیشتر همینو گفته از هر کدوم ۲۰۰ بگیره بستشه گوشیشو خاموش میکنه جوابتم نمیده 

با بدبختی راضیش کردم نریزه حالا امروز هرچی زنگ میزنه طرف بره ماشینو ببینه گوشیش خاموشه 

کفتم دیدی گفتم از چند نفر ساده مثل تو پول میگیره بعدم گوشیو خاموش میکنه

اینا از یک نفر پول نمیگیرن روزی هزار نفر مث شما هست خیلی بده ای کاش شکایت کنی 

چجوری شکایت کنم  شوهرم راست بره چپ بره بکوبه تو سرم  هعی غر بزنه  حقم داره مگه صبح ساعت ۷ صبح میره سرکار تا شب چقد مزدشه؟ که من ۱۰۰ تومنم بدم به کلاهب ردار 

میدونم ۱۰۰ پولی نیست  ولی میتونستم لاقل جوراب و خوراکی بخرم واسه بچم. خداازش نگذره

چند روز پیش تلویزیون نشون داد،،یه آقایی سرهنگ ،،از فتا آوردن صحبت مرد که کلاهبرداری اینترنتی زیاد شده ،،اگهی سهام ،،خرید بسته های مختلف ،،و هزار تا نمونه دیگه گفت اصلا گول نخورید

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»