اول از خودم بگم کامل با جزییات
( خواهشاً نگید اومده پز بده چون نه کسی اینجا منو میشناسه نه کسی میشناسم پز به کی بدم آخه)
من ۳۲ سالمه پرستار بودم اما پرستاری و بیمارستان رها کردم الان با چندتا از دوستام کار آزاد داریم یک دفتر تجاری واردات و صادرات کوچیک به کشورها همسایه
درآمدم معلوم نیست گاهی هست تو ۲ ماه ۲۰۰ میلیون درآمد دارم گاهی ۷ ۸ ماه هیچ
اما از زندگیم راضیم پدرم یک واحد آپارتمان نوساز خوب بهم داده و خودمم یک ماشین تیگو ۷ پرومکس خریدم امسال
ظاهرمم متوسط به بالاست بقیه میگن ظاهرم خوبه
قدمم ۱۷۱ هستش
پدرمم بازاری هستش
مادرمم معلم بازنشسته
۱ تا خواهر و ۳ تا برادر دارم همگی متاهل هستن اونا همگی زود ازدواج کردن تو دهه بیست زندگیشان فقط من وارد دهه ۳۰ شدم و هنوز مجردم
خواستگارم
پسر ظاهرش خوشتیپه و جذاب قدش ۱۸۳ ۱۸۴ میزنه
ی ۲۹ سالشه ۳ سال ازم کوچکتره
لیسانس از دانشگاه پیام نور داره
خانواده اش و خودش بشدت مورد تایید بودن هرچقدر تحقیق کردیم عالم و آدم ازشون تعریف کردن که خانواده بشدت آبرو دار، سالم ، بی حاشیه ، بااحترام، مهربون، خوش اخلاقی هستن..
پسر یک کامیون از این ۱۲ تن جدید ها داره تازه خریده
میگن ماهیانه بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون درآمد خالص داره..
ماشین یک لوکانو L7 داره تازه اومدن ۳ میلیارد پولشونه
با یک سمند مدل بالا
یک خونه ویلایی نسبتاً بزرگ ۳۰۰ متر زمین و ۲۰۰ متر زیربنا داره که بازسازی کامل کرده تو منطقه و محله خوب شهرمان
همه وسایل خانه تکمیل هستش
خانواده پسر میگن حتی ناخن گیر نمیخواد بیاری تمام وسایل ضروری و غیرضروری خانه بهترین مارک ها تکمیل شده تازه حتی پتو و بالش اضافی برای مهمانانتان خریدیم تا لوازم پلاستیکی ارزان آشپزخانه
در این حد خانه تکمیله
پسر یک قطعه زمین هم داره که اونم میگه گران نیست محله و منطقه خوبی نیست ولی هست برای سرمایه گذاری ۳۰ ۴۰ ساله آینده..
۷۰ گرم طلا آماده برای هدیه ازدواج به من دارن
پسر ۱ میلیارد و پانصد میلیون نقدینگی داره خودش میگه به عنوان سکه خریدم برای روز مبادا گذاشتم، سرمایه زندگی.
قول دادن که مراسم عروسی و عقد بزرگ بگیرن
و ماه عسل لاکچری
پدر پسر بازنشسته و الان بازاری هستش اونم یک فیدیلیتی جدیدا داره با یک تیبا.. مادرش خانه دار و جوان هستش
برادرش نظامی اونم خانه و ماشین تکمیل خواهرشم هنوز کوچیکه
اگر میپرسید چجوری اینجور زندگیشان از لحاظ خانه و ماشین تکمیل شده چیزی فهمیدم پدر پسر ۴۰ میلیارد ارثیه بهش رسیده اونم همه زندگی خودش و بچه هاش تکمیل کرده..
من بعلاوه اینجا میخوام با دوستان ، اطرافیان نزدیک و مشاوره ها ازدواج هم صحبت کنم
با جزییات کامل همه چیزو گفتم از تجربه و مشاوره ناشناس دوستان اینجا هم استفاده کنم
چون من قصدی برای ازدواج نداشتم تمام عمرم خواستگار هامو رد کردم بدون اینکه حتی شرایطشان بدونم و فرصت بدم و میخواستم تا آخر عمر مجرد بمونم اما جدیدا دوست دارم چند ماهه تشکیل خانواده بدم
سن پایین
شغل راننده کامیون بودن( البته خودش میگه اکثریت روزها تو شهر و تو استان, بین شهرستانی استان کار میکنم شرکت های توزیع مواد خوراکی و اینا عصر ساعت بین ۴ تا ۶ بستگی به اون روز میام خونه ماهی یکی دوبار فقط مسیر بین شهری میرم اونم شاید بعضی ماه ها)
تحصیلات
این که همه چیز از پول ارثیه پدر داره منو تو فکر برده