2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی

میگم شماره کارت بده صد تومن لازم داری برات بزنم ❤️

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

سلام 

عزیزم شما ازمن پرسیدی منو گفتم من این کارو نیاوردم اون طرفم نمیشناسم گفتم ک یکی از همسایه هامون اورده بود شما گفتی شماره طرفو بگیر برام 

بعدشم ک گفتم بهتون اون خانم دیگ کارنمیکنه پیش اون طرف 

شما نباید همینجوری پول بریزی ک اون طرف جد و اباد من نبوده ک عزیزم اول باید اعتماد میکردی بعد 

حالا هم اگر فک میکنین من مقصرم شماره کارتتونو بدین تو شخصی مبلغی ک برای اون کار ریختینو بزنم براتون 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
سلام  عزیزم شما ازمن پرسیدی منو گفتم من این کارو نیاوردم اون طرفم نمیشناسم گفتم ک یکی از همسای ...

من نگفتم که شما مقصری  گناهتون رو بشورم. میگم اخه چطور برای دوستتون اوردن  ولی منو بلاک کردن. اگر میشه دوباره لطف کنید  از دستتون بپرسین  واقعا نیاز داشتم به کار  بلاک کردن 

اگه طرفو میشناسه  حرف بزنه باهاشون اینکار درست نیس ۱۰۰ هزار پولی نیست ولی خدارو خوش نمیاد 

من نگفتم که شما مقصری  گناهتون رو بشورم. میگم اخه چطور برای دوستتون اوردن  ولی منو بلاک کر ...

بله حق داری شما 

چشم میپرسم حتما ولی اونروز هم گفتم دیگه خودشم کارنمیکنه ولی میپرسم ازش 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
بله حق داری شما  چشم میپرسم حتما ولی اونروز هم گفتم دیگه خودشم کارنمیکنه ولی میپرسم ازش

حتما بپرسین  به خدا  از پول نیس ۱۰۰ هزار منو ثروتمند نمیکنه. از این میپرسم که مردم گناه دارن بخدا از نداری نیاز به کار دارن 

با کلی سختی تونستم شوهرمو راضی کنم اجازه بده کارکنم تو خونه  دو روز فقط دعوا کردم باهاش 

خوشحال بودم یه کاری میکنم .  میدونستم اینطور میشه ارزش دعوا و ناراحتی نمینداختم خونم😔

ادرس میدی به منم اگه واقعیه؟؟

گلم ما خودمون تولیدی داشتیم و این کارو میکردیم چندتا خیاط بیرون داشتیم که برامون کار میکردن ،،،،واقغی که هست عزیزم باید تو‌شهر خودتون بگردی پیدا کنی اکثرا تولیدی پوشاک شلوار ،،مانتو ،روسری ،،،این کار و انجام میدن 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»