2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 86 پست
خودش تنهاست زنش چندین سال پیش فوت کرده

من از مادرم دورم ، روزی یک ساعت باهاش تلفی حرف می زنم هر کاری هم داشته باشم باز زنگ می زنم. الان شوهرم باید بیاد شاکی بشه؟ 

شوهرتو هم وظیفه ی اخلاقیش می دونه به پدرش سر بزنه. تو رو که نبرده .در ضمن اگه نره پیشش که بیقرارتر می شه. بعد عذاب وجدان می گیره باهات دعوا راه می اندازه.

به نظر من این مرد رو بذار رو چشات، چون برای تو و بچش هم همینطور خواد بود

پدر شوهرت گناه داره ،تنهاست  خودتو یک لحظه بذار جای اون فکر کن پیر شدی و تنها ، اون وقت عروست ...

شما یه لحظه خودتو بزار جای ایشون بنده خذا که نمیگه نره بهش سر بزنه میگع دایم عصاب و فکر و ذکرش شده باباش هرچیزی حدی داره پنج تا پسز داره باید بقیه هم بهش سر بزنن فککن شوهرت یع روز در میون بره خونه پدرش روزی هم که نمیره نگران و فکرش در گیرشون باشه واقعا وجدانن مشکلی نداری؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتقاقا خوشحال باش مردی که آنقدر نگران پدرشه پس فردا نگران تو هم میشه و مسئولیت می‌فهمه و انسان شریفی ...

شوهر من زیاده روی میکنه

باورت میشه ۲۵ سالش بوده مادرش مرده

بعد از اون تا ۳۲ سالگی حتی سرکارم نرفته که مدام تو خونه باشه که مبادا پدرش سکته نکنه

من یکساله وارد زندگیش شدم مجبور شد بره سرکار

خونه مجبورش کردم بعد عروسی جدا کنه

در این حده که رو اعصابمه کاش نرمال بود

قدر شوهرتو بدون.انتخابت درست بوده.هم‌ونطوری که دلسوز پدرشه،دلسوز تو هم هست.آدم حسابی هست.اگه بخاطر حرف زنش باباش فراموش کرد.یه وقتی هم که تو بهش نیاز داشته باشب،تو رو رها میکنه

شما یه لحظه خودتو بزار جای ایشون بنده خذا که نمیگه نره بهش سر بزنه میگع دایم عصاب و فکر و ذکرش شده ب ...

باور میکنی خودمم دقیقا تو همچین موقعیتی قرار دارم و اصلا هم ناراحت نیستم؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
قدر شوهرتو بدون.انتخابت درست بوده.هم‌ونطوری که دلسوز پدرشه،دلسوز تو هم هست.آدم حسابی هست.اگه بخاطر ح ...

کجاش ادم حسابیه تا۳۲ سالگی سرکار نرفته

عروسیشو پدر خانوم گرفته کمکم نکرده کامل گرفت۶

ببین منم این چیزا رو نمیتونم درک کنم 

ولی خودمو میزارم جای همسرت خب منم دلم برای پدرم میسوزه حتی اگه پدر از اون دست ظالمین باشه به هر حال یه حسی بهش دارم 

همسرت قلب مهربانی داره 

پدر من همینجوره پدر ومادرش در قید حیات هستن متاسفانه در حق پدرم خوبی نکردن تا تونستن ازش فقط پول کشیدن با اینکه پولدارن  بقیه عمه ها وعموهام هستن اونا پدر مادشون تحویل نمیگیرن 

پدرم دلش میسوزه فکر کن بابام سر کار بود مامانم زنگ زد گفت خونمون مار اومده 

بیا بیرونش کن

اصلا نیومد مهم هم نبود واسش

چند روز بعد مادر بزرگم به پدرم زنگ زد بیا خونه من دفتر تلفنم گم کردم پدرم کارش ول کرد رفت خونه پیش مادربزرگم

ببین هرچی باشه اون پدر منه بخاطر ما نیومد خونه به دادمون برسه 

ولی من بفهمم خار رفته تو پاش خیلی ناراحت میشم 

منم دوست دارم بچه هام همینجوری دوسم داشته باشن 

تو خودت دوست نداری بچه هات مثل شوهرت دوست داشته باشن؟

واینکه هیچ وقت بد پدر شوهرت پیش شوهرت نگو شوهرت همیشه پیش خودت نگه دار

آره خیلی سال پیش قبل از ازدواج ما شوهرم مریضی خیلییییی بدی گرفته در حدی که احتمال مرگ وجود داشته بع ...

حق داری این حس رو داشته باشی ولی بازم فشار به شوهرت نیار عزیزم.هیچ چیزی همیشگی نیست و دوومی نداره.بخدا مشخصه شوهرت خوبه.خب پدرام بد باشه،تقصیر شوهرت که نیست که اون بده

خب بره ببینه..چی میشه ؟  والا من از خدامه هر روز پدر شوهرم رو ببینم. خب نگران پدرش هست  ...

عزیزم پدر شوهرم خیلی منو اذیت کرده

۷ سال پیش که زنش مرده و شوهر من ۲۵ سال داشته تا یکسال پیش نذاشته شوهرم سرکار بره همش تو گوشش خونده بری سرکار من ممکنه سکته کنم تو خونه

شوهرم من الان یکساله میره سرکار باورت میشه از ۳۲ سالگی شروع به کار کرده

خونه بعد از عروسی مجبیورش کردم تا جدا کرد

اینا نرمال نیست اصلا

من تجربه زندگی زناشویی ندارم که بخوام بهتون درس زندگی بدم دوست عزیزم اما احساس درونیمو بهت میگم اونم اینه ک زندگی ارزش جنگ و دعوا و بحث کردنو نداره بخدا چشم بهم بزنی عمر میگذره، من میگم تا ایشون هستن قدرشونو بدونید نزارین دیر بشه اونم بالاخره پدرشه طبیعیه براش نگران باشه دلش بسوزه منم مادر بزرگام تنها زندگی میکنن و گاهی وقتا فکر میکنم ب اینکه چجوری از پس خودشون برمی آن چون تنهایی واقعا سخته .. شما هم نسبت به این حس طبیعی شوهرتون واکنش بد نشون ندین امیدوارم که همیشه زنده و سلامت باشن 

شوهر من زیاده روی میکنه باورت میشه ۲۵ سالش بوده مادرش مرده بعد از اون تا ۳۲ سالگی حتی سرکارم نرفته ...

ولکن خواهر بعضیا فقط بلدن برا بقیه برن بالا منبر خودشون اگه شوهرشون هفتع ای یه بارم بخاد بره خونه پدر و مادرش یا دعوت شون کنه دنیا رو سرشون میزارن دیگه نمیگن خودت زندگی داری اگه اون باباشع توام زنشی نباید زندگی و اسایش تو رو فدای باباش کنه بره سر بزنه بهش برسع اما نه هفته ای چهار پنج روز و هر دم دقیقه فکر و ذکرش بشه اون پس داماد شده برا چی میموند ور دل بابا و ننه ش

من کاملا درکت میکنم شما الان شوهرت و انتخاب کردی و تمام شده بنظرم حساسنسو به رفت و آمدش بذار بره یه ...

اگه قرار به خسته شدنش بود که تو هفت سال گذشته تا الان میشد😞

بی قراریش سر اینه که تنهاست ناهار میخوره شام چی

حال روحیش خوبه جسمیش چی

انگاز این پدره اون پسره