2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من حالم بد میشه از بی قراریاش رو اعصابمه باورت میشه از اون پدراس که اگه بهش بگن بچت داره میمیر ...

اتقاقا خوشحال باش مردی که آنقدر نگران پدرشه پس فردا نگران تو هم میشه و مسئولیت می‌فهمه و انسان شریفی هست ‌‌.

پدر مادر چه خوب چه بد عزیزن

آخه من حالم بد میشه از بی قراریاش رو اعصابمه باورت میشه از اون پدراس که اگه بهش بگن بچت داره میمیر ...

من کاملا درکت میکنم شما الان شوهرت و انتخاب کردی و تمام شده بنظرم حساسنسو به رفت و آمدش بذار بره یه روزی خودش خسته میشه و دیگه نمیره من اینکه میگی بی قراری میکنه بعد اومدنش نمی‌فهمم یعنی باباشو میبینه بعدش عصبی میشه؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

شوهرت ادم دلسوزیه حتی اگه ببینه طرف بد باشه و اینکه راضی نگه داشتن بقیه براش مهمه تو هم از طرفی نمیخوای شوهرت به کسی توجه نشون بده جز تو یا حالا اگه بچه داری برای همینم کنار نمیای ولی دخالت نکن مقابل شوهرت نباش خواست پیش پدرش بره یا همراهیش کن یا بگو مثلا عزیرم من شام خوشمزه درست کردم زود بیا یا برو برگرد قراره بریم بیرونو از اینجور حرفا فرداروز خدای نکرده بلایی سر پدرش بیاد تورو نمیبخشه و هی بهت میگه تو نمیذاشتی بابامو ببینم

وای من درکت میکنم خیلی سخته هرچیزی افراطش بده همه زندگی ت تحت تاثیر قرار میده هیچ لذتی از زندگی ت نمیبری انگار هوو داری هی میخاد بره هی حرفشو بزنه هی فکرش پیشش باشه والا تا این حد هرکی میگه اشکال نداره دروغ میگه خودشونم بودن شوهرشون هر روز بخاد حرف پدرو مادرش بیارع وسط بره خونه شون ویا درگیر زندگی شون کنه اعصابش نمیکشه

پدر شوهرت گناه داره ،تنهاست 

خودتو یک لحظه بذار جای اون فکر کن پیر شدی و تنها ، اون وقت عروست خوشش نمیاد که پسرت بیقرارت باشه

یکم افراد سالمند را درک کنیم اونا هم مثل بچه ها احتیاج به مراقبت و توجه دارند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

من خودم اولين شخصي كه تو اين دنيا ازش كينه دارم پدرشوهرمه خيلييييي زبونش تلخه خيلي بهم بي احترامي كردع و تيكه انداخته انتظار داره عروس بردش باشه و اگه مث ي برده نباشع شروع ميكنه ب لج كردن باهاش...تو اين يكسال عقدم خيلي دلم ازش شكسته ولي شوهرم اصلا بابت رفتاراي پدرش با من كينه ب دل نميگيره🤦‍♀️

اگر پیره و تنها زندگی میکنه،شوهرتون حق داره حتی اگه تنهای تنها هم نباشه،اگر باباش ظالم نبود ،اشکالی ...

آره خیلی سال پیش قبل از ازدواج ما شوهرم مریضی خیلییییی بدی گرفته در حدی که احتمال مرگ وجود داشته

بعد پدرش اینو میذاشته خونه میرفته بیرون غذاشو میخورده بعد برمیگشته خونه به شوهرم میگفته یالا منو ببر بیرون بگردون

این فقط ی مثالشه

سه ماه پیش عروسیمون اصلا نپرسید کم کسری دارین ندارین عین مهمون اومد نشست و رفت

عروسیمونو بابام گرفت باورت میشه?

اگه الان بهش بگن زن پسرت مرده تو کونش عروسی میشه