2777
2789
عنوان

لایف استایل دانشجویی

425 بازدید | 10 پست

سلام . میتونین کمکم کنید ؟🥲

چطوری میشه همزمان که یه رشته ی سنگین خوند ، زندگی سالمی داشت.

داره حالم از زندگیم بهم میخوره.

همش درس ، بدون هیچ تفریحی ، بدون حتی غذای سالم خوردنی . چون تو خوابگاه و با این حجم از درس ، فرصت غذا پختن نیست ...

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم.

دائم میخونم ، اگرم نخونم کار خاصی نمیکنم همش تو گوشیم چون تو شهر دیگه خیلی دستم باز نیست برای کار دیگه ای کردن ، یا اونقدر اوقات فراغت کمی دارم که نمیشه کاری کرد.

باز هم با این حجم از خوندن ، تازه خودم رو دارم به امتحانا میرسونم . این نیست که بگم دارم میخونم ۲۰ شم!

مشکل اینه اینقدر هر روز هر روز امتحانه که نمیشه کاری کرد😭

چه پیشنهادی دارین؟

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
درکت میکنم ☹️

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنی امضاتون چیه ؟ 

دقیقش الان یادم نیست شاید ۳ سال پیش گذاشته باشمش

ولی تحت الفظیش یه همچین چیزی میشه : اینقدر صبر میکنم تا حتی خود صبر هم از صبر من عاجز بشه

صبر میکنم تا خدا به کاری که میخوام امر کنه

صبر خواهم کرد تا حتی کوه ها هم از صبر من ذوب بشن

صبر میکنم تا صبر بدونه من به چیزی تلخ تر از صبر ، صبر کردم

(معنی دقیقش خیلی قشنگه من خیلی زشت ترجمه کردم🥲)

من شرایطم مثل شماست ولی ترم دو ام به نظرت کار بکنم در کنار درسم یا تمرکزم رو درسم باشه؟

چه کاری مثلا؟