2777
2789

خانومای عزیز حواستون به خودتون باشه اگه خونه تکونی میکنین دستای قشنگتون و با مواد شوینده خراب نکنین .حتما دستکش بپوشین.موادشوینده و باهم قاطی نکنین و ماسک ترجیحا بزنید  ریه هاتون آسیب میبینه !❌تو تمیزکاری زیاده روی نکنین سلامت دستا .کمر.پاها.گردنتون مهم تراز برق زدن خونه س.فرش و کمد و وسایل سنگین بلند نکنین کارای سنگین و بسپارین به اقایون.کارای خونه هیچوقت تموم نمیشه پس سخت نگیرین و خانوادتون و بابتش اذیت نکنین.دم عید تاپیک پشیمونی از رنگ مو و کاشت مژه و..زیاد میبینیم حواستون باشه پیش هرکسی کار انجام ندین و شده بیشتر هزینه کنین ولی جای خوب برید .و قبلش تحقیق کنیدد.برای خرید لباس اول سبک استایلتون و بشناسین و باتوجه به اندامتون لباس تهیه کنید .مواظب پیج های کلاهبردارباشین یه تاپیک راجبش زدم خواستین بخونین..برای خرید جوگیر نشید خوب لباس و بررسی کنید و ببینید چقدر کاربرد براتون داره و اصلا عجله نکنین چندجای دیگه بچرخین و قیمت بگیرین و فکر کنین.حس پشیمونی بعد از خرید نمیگیرید اینطوری.وسایلی که استفاده نمیکنین به نیازمند ببخشین یا بفروشین تا انرژی خونه تون بیشتر بشه..نکته دیگه هم بود شما بگین

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی از کارای خوراکی ‌وفریزر را کردم ولی بازم احساس میکنم عقبم

خسته نباشی عزیزم❤️نه بابا هنوز خیلی وقت هست

به به بسیارعالی وقابل تامل  اما خ زوده برای خونه تکونی متکجا خونه تکونی کجا....!

😘گفتم تا شروع نکردین تاپیک بزنم😁

خانما هر چی از وای فای و تلگرام و اینیستا و واتساپ استفاده کردید بسته وقتشه دیگه از وایتکس استفاده ک ...

😁

‌واشر لباسشویی کپک زدی چیکارش کنم حوش وشیرین سرکه فایده نداشت

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://blog.okcs.com/clean-mold-in-washing-machine/&ved=2ahUKEwikhfbVgv6DAxX7J0QIHZ5jAlMQFnoECAsQAQ&usg=AOvVaw2xZ_RKI1CKhUZJv9NEFiwU

بجا اینا بگو چی بپوشیم🚶‍♀️

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂