2777
2789
عنوان

یا زینب کبزی

375 بازدید | 47 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا زینب تو رو به حرکت برادرانت قسم دلم رو شاد کن دل همه مادرای دل نگران رو شاد کن پسرم رو با اطمینان خاطر به تو می سپارم شفاعتش کن پیش خدا ، دوستان لطفاً دعا کنین پسرم مشکلی نداشته باشه ان‌شاءالله همه حاجت روا شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکلش چیه ؟ انشالله حل میشه 

یکسال و پنج ماه داره همه کاری انجام میده اما دستورپذیری نداره اشیا رو درست نمی شناسه خیلی نگرانم بعضیا میگن بوده اما همسن و سالاش خیلی وقته انجام میدن 

یکسال و پنج ماه داره همه کاری انجام میده اما دستورپذیری نداره اشیا رو درست نمی شناسه خیلی نگرانم بعض ...

اخیلی عزیزم دقیقا پسر کوچک منم یکسالو پنج ماهشه 

از چه نظر دستور پذیری منظورته؟ چون هنوز خیلی کوچیکه ک

اخیلی عزیزم دقیقا پسر کوچک منم یکسالو پنج ماهشه  از چه نظر دستور پذیری منظورته؟ چون هنوز خیلی ...

مثلا گوشی دستشه میگم بیار نمیاره اما نزدیک باشه یعنی فاصله با من یه متر باشه میاره میدم دستم اما زیاد باشه نمیاره فقط توپش رو یکی دوبار آورده داده دستم اشیا رو نمی شناسه، اشاره با دستش داره اما خیلی کم بیشتر خودش رو خم می کنه سمت وسیله ای که میخواد

ایشالا به حق اما غریب .به حق امام حسین وعلی اصعرش.به حق خانم زینب واهل بیتش .گل پسرتون سالم وتندرست شاد وغبراق .بیاد تو بعلت بدون هیچ مشکلی.

الهی آمین .

برای سلامتیش وآرزوی شما اسی جان صلوات میفرستم.

برا منم دعا کنید امروز پین ارنج بچه دو سال ده ماهم رو در میارن ارنجش شکسته استرس دیوانه ام کرده

چشم عزیزم ان‌شاءالله بدون اینکه اذیت شه خیلی زود حالش خوب میشه نگران نباش زینب کبری هواشو داره

مثلا گوشی دستشه میگم بیار نمیاره اما نزدیک باشه یعنی فاصله با من یه متر باشه میاره میدم دستم اما زیا ...

بچتون کلا یک سال و نیم سن داره الان دیدم تو تاپیک دیگتم زدی اتیسم

اتیسم هزارتا علائم دیگه ام داره بنظرم الکی داری عیب میزاری رو بچت