2777
2789
عنوان

یا زینب کبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بچتون چ توانایی های داره

عزیزم از لحاظ باهوشی فوق العاده باهوشه اما اشاره خیلی کم داره و وسایل رو نمی شناسه بله و نه سرش رو حرکت نمیده، با بچه ها خیلی زود بازی می کنه ارتباط چشمی داره ارتباط اجتماعی داره تقلید فوق العاده عالی، مثلا اسم دختر خالش لینداست میگه ایدا، خونه اقوام رو می شناسه یعنی تو کوچه باشیم می فهمه کجا داریم میریم، دست میزنم می رقصه فقط بالا و پایین میشه البته، اسباب بازیاشو خودم جمع کنه اونم جمع می کنه اما اما اما همین اشاره‌ نکردناش همین که میگم فلان‌چیزو بیار حتی نکاشم نمی کنه داره منو داغون میگنه

اگه بدونی چه استرسی دارم همه میگن چیزیش نیست اما من پونزدهم فروردین میبرمش دکتر اگه خوب نشه البته یه بار بردمش اطفال یه چوب گرفت جلوش حرکت داد گفت از نظر من چیزیش نیست خدایا یا زینب خودت هوای این کوچولوها رو داشته باش

اگه بدونی چه استرسی دارم همه میگن چیزیش نیست اما من پونزدهم فروردین میبرمش دکتر اگه خوب نشه البته یه ...

عزیز ی سوال دیگه پسر شما با ماشین اسباب بازیش باچرخ هاش بازی میکنه ؟ یا درست بازی میکنه؟

عزیز ی سوال دیگه پسر شما با ماشین اسباب بازیش باچرخ هاش بازی میکنه ؟ یا درست بازی میکنه؟

هر دوشون داره هم درست هم با چرخش بازی می کنه اما اصلا به اسباب بازی علاقه نداره من سر قوطی شیر خشک رو سوراخ کردم چند تا مداد ازشون رد کردم یاد گرفته بیشتر بازی های این مدلی دوست داره مثلا سنگ‌ میندازه داخل قوطی نوشابه، سر قوطی باز باشه می بنده با چوب کبریت بازی می کنه یا میندازه تو قوطی

هر دوشون داره هم درست هم با چرخش بازی می کنه اما اصلا به اسباب بازی علاقه نداره من سر قوطی شیر خشک ر ...

سلام عزیزم من بچم و بردم پیش روانشناس کودک 

دکتر وقتی به پسرم نگاه کرد پسرم باهاش چشم تو چشم شد و براش لبخند زد همین رو ک دید گفت پسر شما هیچ مشکلی نداره گفتم من از اوتیسم میترسم میگم بابا کو بچم نگاه نمیکنه یا هنوز کلمه نمیگه ی جغجغه گرفت از جهات مختلف تکون داد بچم به همه جهات چرخید حتی پشت سرش اسمشو صدا کرد برگشت بغلش کرد به منو باباش گفت برین بیرون وقتی رفتیم بیرون بچم بغض کرد وقتی برگشتیم خندید نور چراغ قوه ای انداخت به همه طرف چرخید نسبت بهش هم هیچ واکنش بدی نشون نداد گفت پاشو پنجیر بگیر گفتم دردش گرفت توپ به جهات مختلف انداخت به سمتشان گاگله کرداسباب بازی گذاشت زمین نشست بازی کرد و در آخر هم گفت بچتون کاملا سالم هست گفت تشخیص اوتیسم اینقدر سخت هست ک کار هر کسی نیست و با چند تا نشونه اصلا نمیشه به بچه برچسپ اوتیسم زد پس اصلا نگران بچتون نباشین و از این دوران لذت ببرین

19:46:39 | 1402/12/05

سلام عزیزم من بچم و بردم پیش روانشناس کودک  دکتر وقتی به پسرم نگاه کرد پسرم باهاش چشم تو چشم ...

یعنی میشه پسرم اوتیسم نداشته باشه؟ همه اینکار رو انجام میده پسرم، تو رو خدا دعا کن من بعد از عید می برم دکتر چون این هفته واکسن داره

سلام عزیزم. من برا پسرم همیشه نگران اوتیسم بودم. انقد مطلب راجعش می‌خوندم.دیگه داشتم دیوونه میشدم. الان هفت سالشه.   

الآنم مطالب شما رو خوندم. واقعیتش چیز زیاد نگران کننده ی ندیدم. فقط ی سوال گوشی یا تلویزیون میبینه؟

سلام عزیزم. من برا پسرم همیشه نگران اوتیسم بودم. انقد مطلب راجعش می‌خوندم.دیگه داشتم دیوونه میشدم. ا ...

چیزی ک تجربه کردم قدرت درک دخترا بالاتره. دخترا زودتر دستور پذیری دارن. زودتر حرف میزنن. پسرم هفت سالشه منو دق مرگ کرده بود. دخترم هفده ماهشه از پسرم جلوتره در سن خودش