2777
2789
عنوان

کیا عاشق مادری کردنن❓

441 بازدید | 59 پست

من....عاشق بچه مم

اصلا یه لول دیگه ای عشق توی قلبم باز شده بعد از تولدش

با اینکه  قبلش هیچوقت پسر بچه ها رو دوست نداشتم،ب نظرم خودخواه میومدن ولی بازم....🥹

لحظه لحظه ی بودن با این فسقلی رو دوست دارم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه دوست ندارم نمیدونم چرا

ولی دلم میخواد بچه بزرگ کنم به بهترین شکل🫠

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

من بچه مو خیلی دوست دارم...

پس به دنیا نمیارمش!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

من دوتا دارم خوار پشیمونم الانم داره زار میزنه

بچه هر چی باشه خوب یا لجباز مقصر پدر مادرند

اون طفل یه کاغذ پاک و سفید بود مادر پدر با اعمالشون اون بچه رو شکل دادند

مثلا برادر زاده ام دو سالشه تا نیمه شب بیداره نمیذاره ودر مادرش بخوابند در حالیکه قلقش اینه سر شب ماشین سواری اش بدن خوابش میبره پدر مادرش اینو میدونند ولی حاضر به زحمت دادن نیستند 

بچه ها قلق دارند باید تحقیق کرد

کاربری دست دو نفره

هر وقت کسی مثل من تا ۳۸ سالگی مجرد موند فقط به خاطر بچه دار نشدن اونوقت معلوم میشه واقعا تصمیم به بچه دار نشدن داره

والا تو سن زیر ۳۰ سال همه میگن ما بچه نمیاریم بعد بچه میارن

کاربری دست دو نفره
چند سالته؟

ربطی داره؟

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

من کلا دختر بچه رو خیلی دوست دارم ولی روزای که با همسرم خوبیم ته دلم میخاد یه پسر مثل خودش داشته باشم دیشب عکسامونو دادیم هوش مصنوعی تا قیافه تقریبی بچمون رو نشون بده وقتی صداش کردم بیا نگاه کن چمش که افتادبه عکس گفت وای شبیه منه و خیلی ذوق کرد از ذوق اون من میتونم بگم پرواز کردم یه حس عاشق شدن دوباره بهم دست داد حتی اگه عکس باشه