2777
2789
عنوان

کیا عاشق مادری کردنن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 59 پست
چقدر جالبولی این حرفت با این تاپیکت همخونی ندارهچقدر باگذشتی به نظرم جوگیرانه تصمیم به بچه دوم نگیر

بچه نداریم کلا اره هم صبورم هم خیلی میبخشم تا الانم خیلی اذیت شدم قبلا یه بار بچه از دست دادم ولی خب تا اینجاش هر چی شده بخشیدم اگه زیر گوشش نخونن زندگی خوبی دارم اگه نه که مثل گذشته بدبختر میشم

چون بچه دار نمیشید مجرد موندید؟آدمی پیدا کنید که بچه نخواد من چطوری بدون بچه متاهلم؟

جسارتا خودت تو تاپیکت گفتی شوهرت مادر دوسته

ظاهرا مادرش خودخواهه 

پس کافیه همون زن به پسرش بگه بچه بیار

دیگه دستت می مونه تو‌ حنا

بعدشم شما تو تاپیکات گفتی یه دختربچه داری درسته؟؟؟

کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نداریم کلا اره هم صبورم هم خیلی میبخشم تا الانم خیلی اذیت شدم قبلا یه بار بچه از دست دادم ولی خب ...

اونوقت گفتی عاشق شوهرتی

شوهری که به خاطر مادرش به قول خودت بدبختتت می‌کنه 

حداقل از چنین شوهری بچه نیار تا زمانیکه دست از مادرپرستی برداره 

کاربری دست دو نفره
بچه هر چی باشه خوب یا لجباز مقصر پدر مادرنداون طفل یه کاغذ پاک و سفید بود مادر پدر با اعمالشون اون ب ...

شما از کجا میدونی دنبال قلقاش نرفتم 

بچه هایی دارم از یکسالگی آلرژی ریفلاکسی دائم المریض همیشه تو مطب بیمارستانم از لباس ارایشگاه شکمو خوشی های خودم زدم انواع دکترا بردم شهرای دیگه رفتم بی نتیجه

جسارتا خودت تو تاپیکت گفتی شوهرت مادر دوستهظاهرا مادرش خودخواهه پس کافیه همون زن به پسرش بگه بچه بیا ...

خب چه ربطی به مادر دوست بودن دارن؟؟

خب منم مادرمو دوست دارم اون به من میگه چی کار کنم چی کار نکنم؟ 

نمیدونم کدوم تاپیکو می گید ولی یا واسه یکی دیگه راهنمایی می خواستم یا به یه منظوری گفتم! من بچه ندارم...

کلا تاپیکام و امضامو... جدی نگیرید 

چیزی که خودم میگم رو گوش کنید

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

اونوقت گفتی عاشق شوهرتیشوهری که به خاطر مادرش به قول خودت بدبختتت می‌کنه حداقل از چنین شوهری بچه نیا ...

مادر پرست نیست فقط مادرش یه فرد مظلوم نماست دیشب که دور هم بودیم در مورد کارامل صحبت میکردیم گفتم من وقت ندارم فردا کارامل برات درست کنم امتحانم خیلی سخته ۲ روز فرصت بده بعد مامانش گفت چجوری درست میکنی تعریف کردم یهو برگشت گفت برای منم درست کن شما که نمیزارین من بیام خونتون یهو شوهرم برگشت گفت مگه ما تا الان چیزی گفتیم راستم میگفت جز احترام حتی اگه عذابم بدن هیچی نمیگم و شوهرم از حرفش عصبی شده بود کم بود دعوا بشه که نذاشتم در کل مامانش یه اخلاق های قدیمی و ناپسندی داره نه تنها برای من برای دختراش ولی خب بزرگه نمیشه چیزی گفت

من روابطم با بچه ها عالیه ولی هیچ وقت حس مادری تو وجودم نبوده یا سرکوب شده و هیچ وقت نتونستم کسایی که به خاطر بچه دار نشدن اینقدر ناراحتی میکنن رو درک کنم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

منم عاشق مادری کردنم کلا اینکه با بچم وقت بگذرونی رو دوست دارم و هنوز با ورم نمیشه تا سال آینده باید یک خانواده چهار نفره رو هندل کنم😁😁😁😁

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

من عاشق دوتا دخترامم با عشق بزرگشون کردم الان خدا خواسته برا بار سوم باردار شدم از ذوزی فهمیدم دیوونه شدم افسرده شدم از خودم از بچه تو شکمم لدم میاد نمیتونم حسی بهش داشته باشم حتی از دخترام هم متنفر شدم

من بچه مو خیلی دوست دارم...پس به دنیا نمیارمش!

پدر مادرتون هم شمارو دوست دارن

پس به پدر مادرهای دیگه حس بد ندین!

این انتخاب شماست توی این اوضاع..خیلیا در گذشته موقعیت خوبی داشتن و بچه دار شدن این دلیل بر دوست نداشتن نیست

عشقی که به پسرم دارم از لحظه ای که باردار شدم تا امروز که 16سالشه وصف نکردنی!!!

نبودش برام یعنی مرگ

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
من عاشق دوتا دخترامم با عشق بزرگشون کردم الان خدا خواسته برا بار سوم باردار شدم از ذوزی فهمیدم دیوون ...

من دومیم تازه دنیا اومده درکت میکنم حتی شوهرم ب شدت می‌ترسه از بچه بعدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

پدر مادرتون هم شمارو دوست دارنپس به پدر مادرهای دیگه حس بد ندین!این انتخاب شماست توی این اوضاع..خیلی ...

حس بد رو وقتی میگیری که به بچه ات ظلم کرده باشی!

تاپیک برای همه نظرات بازه...قرار نیست بقیه برای اینکه بعضیا حس بد نگیرن نظرشونو نگن

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

من عاشق دوتا دخترامم با عشق بزرگشون کردم الان خدا خواسته برا بار سوم باردار شدم از ذوزی فهمیدم دیوون ...

چرااا؟شرایطتت خوب نیست؟شوهرت خوب نیست؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤