2777
2789
عنوان

امروز یه خانمه بهم گفت

255 بازدید | 15 پست

داشتم باماشین آروم میرفتم توخیابون یه زنه باسرعت اومد کنارم گفت کی به تو گواهینامه داده  بی تربیت 

زن علیه زن 

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون انتری ک به تو داده

ممن من بغلت می‌کنم درکت می‌کنم 🫂💋💋💋🫂💋💋😘💋  😔😔😔🫂😔😔😔😔🫂🫂💋💋 حمایتت می‌کنم 🫂💋🫂🫂 دارم بغلت می‌کنم می‌بوسمت موهات ناز می‌کنم بهت آرامش و حس خوب می‌دم آرامش تزریق می‌کنم تو تک تک رگ‌هات دارم بهت نوازش می‌دم تو روی پام هستی دست می‌کشم روی سرت تنازز. نااززز نازززز من اینجا پیشتم اتفاقی نمی‌افته کسی نمی‌تونه بهت آسیب بزنه نترس 🫂💋🫂😍❤️ نازززز ناززز بغلم ناززز ناااز سرتو بوس می‌کنم نوازشت می‌کنم در آغوشت می‌گیرم 🫂🫂😍❤️ احساساتت درک می‌کنم از عمق وجود بغلت می‌کنم به احساسات و درک میکنم پس من کنارتم دوست دارم از عمق وجودم با تک تک رگ‌های قلبم عاشقتم می‌بوسمت نوازشت می‌کنم عاشقتم بغلت می‌کنم بلندت می‌کنم سرتو می‌برسم دوباره نازت می‌کنم از زمین بلندت کردم 🙊💋🫂🫂😍❤️ با تمام وجودم و جونم ازت مراقبت می‌کنم 🫂🫂🫂🫂🫂🫂😘😔😔😔😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋 خیلییییی دوست دارم عزیزم وقتی باید می‌خندیدی و من ذوووق کنم هیجانات خودت ابراز می‌کردی برات کودک قشنگم کاش می‌شد بمیررررم از عمق وجود می‌فشارمت تو بغلم یه پتو می‌چیدم دور دوتامون و آغوش گرم و نرم خودم تقدیم می‌کنم😍🫂❤️🥹🥹🥹

اگه خیابون خلوت بوده و آروم میرفتی خیلی رو مخه بعضیا عجله دارن

خوب من تازه کارم میترسم تندبرم یبارتندرفتم تصادف کردم

متنفرم از راننده هایی که از لاین سرعت عین لاکپشت میرن اون خانوم به نظرم درست گفته بلد نیستین نشینین

از شکم ننشون که راننده نیومدن .هرچیزی اولی داره

از شکم ننشون که راننده نیومدن .هرچیزی اولی داره

لزومی نداره تو ساعتای شلوغی بشینن پشت فرمون یا از لاین سرعت برن 

بکشن کنار بقیه رد شن مگه ملت علاف شمان

به وقت اذان صبح…  قربون بزرگیت خدا جونم 🤩 

کاری به شما ندارما اما خدایی بعضیها بد رانندگی میکنن میترسن همه رو علاف میکنن رانندگی ترس بر نمیداره

خوب برای کسی که تازه کاره احتیاط شرط اوله کار