2777
2789
عنوان

امروز یه خانمه بهم گفت

219 بازدید | 15 پست

داشتم باماشین آروم میرفتم توخیابون یه زنه باسرعت اومد کنارم گفت کی به تو گواهینامه داده  بی تربیت 

زن علیه زن 

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر می کنم زنی که بهت اینو گفته روانی بوده😐😐😐😐😐😐😐

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

همون انتری ک به تو داده

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

اگه خیابون خلوت بوده و آروم میرفتی خیلی رو مخه بعضیا عجله دارن

خوب من تازه کارم میترسم تندبرم یبارتندرفتم تصادف کردم

متنفرم از راننده هایی که از لاین سرعت عین لاکپشت میرن اون خانوم به نظرم درست گفته بلد نیستین نشینین

از شکم ننشون که راننده نیومدن .هرچیزی اولی داره

از شکم ننشون که راننده نیومدن .هرچیزی اولی داره

لزومی نداره تو ساعتای شلوغی بشینن پشت فرمون یا از لاین سرعت برن 

بکشن کنار بقیه رد شن مگه ملت علاف شمان

به وقت اذان صبح…  قربون بزرگیت خدا جونم 🤩 

کاری به شما ندارما اما خدایی بعضیها بد رانندگی میکنن میترسن همه رو علاف میکنن رانندگی ترس بر نمیداره

خوب برای کسی که تازه کاره احتیاط شرط اوله کار