2777
2789

اسی ببخشید

دوستان جااااااان مادرپدرتون تاپیک اخرم ک لغو کاربریه و تاپیکی عنوانش مث سگگ دلم تنگ شدهههه رو گزارش بزنین بترکه 

دلیلش مفصله ولی بدونین ی زندگی رو نجات میدین🙏😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببخشید دوستان جااااااان مادرپدرتون تاپیک اخرم ک لغو کاربریه و تاپیکی عنوانش مث سگگ دلم تنگ شدهه ...

تاپیک اخرتو‌کزارش زدم ،،هر چی گشتم اون عنوان نبود 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ببین یدونه هست ک دلتنگی چ باگیه  یدونه هم تاپیک یکی مونده به آخر رو  لطفا گزارش کن خواهش ...

چشم الان میزنم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ببین یدونه هست ک دلتنگی چ باگیه  یدونه هم تاپیک یکی مونده به آخر رو  لطفا گزارش کن خواهش ...

دوتاش و گزارش زدم 

دوتاش و گزارش زدم 

میشه اگ میتونی بری هرتاپیکی مربوط ب دلتنگی یا طلاق یا شنود هست رو هم‌گزارش کنی شاید نهایتا ۳تا تاپیک بشه

خیلی موذبم خودم دارم میگم ولی مجبورم

لطف میکنی اگ وقت براری ممنون

میشه اگ میتونی بری هرتاپیکی مربوط ب دلتنگی یا طلاق یا شنود هست رو هم‌گزارش کنی شاید نهایتا ۳تا تاپیک ...

نگران نباش هر کاری داری بگو‌

میشه اگ میتونی بری هرتاپیکی مربوط ب دلتنگی یا طلاق یا شنود هست رو هم‌گزارش کنی شاید نهایتا ۳تا تاپیک ...

همه رو گزارش زدم هر چی که با این مضمون داشتی

وای هردعایی بلد بودم کردم برات خوشبخت ترین باشی الهی واقعا ممنونم وااااقعاممنون

تشکر عزیزم ،،امیدوارم هر مشکلی هست برطرف بشه