2777
2789
عنوان

کیا بلدن جوانه درست کنن

71 بازدید | 10 پست

سلام خوبین دوستان 

من همه جور چیز میز درست میکنم 

همه عالی در میاد الا جوانه 

سه چهار باری امتحان کردم اصلا خوب نمیشه 

میشه نکاتشو بهم بگید 

ممنون میشم 🌺🌺🌺

اینم بگم از نت هم کلی کلیپ دیدم اما بازم خوب نمیشن 

دلیلشو نمی‌دونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوانه زدن هم عین خیلی کارها فوت و فن داره شما کجاش مشکل داری؟

بله می‌دونم یه جای کاری مشکل دارم 

مثلا گندم گذاشتم جوانه ش بلند نشد 

یا یکبار بهم چسبید گندید 

نمی‌دونم کی باید آبشو کم کنم چه روزی مثلا 

چه مقدار آب بریزم تو اینا مشکل دارم 

عزیزم من تازه درست کردم خیلی عالی شد دستورشو از اینترنت گرفتم یه پیمانه ماش‌ شستم چندین مرحله تا کامل تمیز بشه بعد توجه کن اب اضافیشو بگیری وگرنه کپک میزنه ریختم تو ی شیشه سرشو با یه توری پوشوندم گذاشتم توی کابیت اخه باید جای تاریک باشه بعد روز دوسه بار اب میریختم توی شیشه بمدت پنج دقیقه دوباره ابشو بیرون میرختمو میذاشتم کابینت دوسه روز ک شد کلا جوانه بلند زد قابل استفاذه شد بعد برداشتم ریختم تو ظرف توی یخچال

عزیزم من تازه درست کردم خیلی عالی شد دستورشو از اینترنت گرفتم یه پیمانه ماش‌ شستم چندین مرحله تا کام ...

ممنون که وقت گذاشتی تایپ کردی 

وقتی میزاری تو شیشه 

شیشه رو برعکس میزاری تو کابینت بمونه ؟؟

یا همینجوری ؟

بعد آبشو کامل ریختی دور ؟؟

با اسپره آب نمیزدی؟؟

بله می‌دونم یه جای کاری مشکل دارم  مثلا گندم گذاشتم جوانه ش بلند نشد  یا یکبار بهم چسبید ...

ببین عزیز اول اینکه هر چیزیو میخای جوانه بزنه باید ۲ روز تو آب بمونه خیس بخوره روزی ۳ بار هم آبشو عوض کنی که نگنده

بعد یه آبکش پایه دار میاری داخلشو پارچه نه کلفت باشه نه نازک پهن میکنی دانه های خیس خورده رو میریزی تو ابکش یه پارچه صخیمتر هم میزاری روی آبکش و آب میریزی روش اینو روزی ۳ بار آب بریز روش که از کفش خارج بشه و هر دفه هم بالا پایینش کن که مواد زیری بیاد رو مواد رویی بره زیر اینجوری اصلا کپک نمیزنه و نمیگنده بهیچ عنوان

فقط اینو داشته باش ریشه ها نباید سبز بشن وگرنه دیگه اون خاصیتشونو از دست میدن یک و نیم سانت شد بردار خشک کن یا چرخ کن استفاده کن

ممنون امتحان میکنم  منم میزاشتم تو آبکش ولی زیر و رو نمی‌کردم

اگه زیر و رو نکنی جوانه های زیری بیشتر رشد میکنن

دانه های رویی اصلا جوانه نمیزنن

چون آب از بالا تبخیر میشه و خشک میشن ولی پایین تبخیرش کمتره و دیرتر خشک میشه