2777
2789
عنوان

سنگ قبر خودم

3280 بازدید | 80 پست

مریضی ندارم ولی دلم میخواد سنگ قبرم رو خودم سفارش بدم وشعری که دوست دارم رو میخوام رو روش بنویسم

میخوام طوری باشه که توجه خواننده رو به اون دنیا جلب کنه ویه تلنگری براش باشه وباعث بشه به خدا نزدیکتر بشه

میشه یه متن یا شعر خوب بگید

کسی انچنان دقت به شعر نمیکنه .باور کن کسی شعر نمیخونه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو همون جای سنگ سازی

یه دفتر شعر میدن بهت انتخاب کنی

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

ابی تر از انم که بی رنگ بمیرم

از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم

من امده بودم که تا مرز رسیدن

همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم

تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم

شاید خواست که دلتنگ بمیرم

یا که :

تا بودیم نبودیم کسی

کشت مارا غم بی هم نفسی

تاکه رفتیم همگی یار شدند

تاکه خفتیم همه بیدارشدند

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام

یه جور باش تازنده هستی یکی وقتی نگاهت کرد خدا رو توی عمال و رفتارت ببینه و اگرنه  قبرستونامون روز به روز آبادتر با سنگ قبر های  قشنگ و شیک . با شعری های زیبا و اثر گذار . اما کو عبرت گیرنده

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

مادر بزرگم وقتی دختر خالم 5 سالش بود بهش گفته بود وقتی مردم این شعر رو بنویسید رو سنگ قبرم دختر خالم بعد سی سال ماه پیش که مادر بزرگم فوت کرد شعر رو گفت دادیم نوشتن رو قبرش شما هم سنگ سفارش نده فقط به یه نفر بگو که چه شعری رو میخوای

ابی تر از انم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من امده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو ...

احساس میکنم یک جور کنایه به نزدیکانم توش هست

نمیخوام بقیه ناراحت بشن یا بخوام شعر رو بعدا عوض کنن