2777
2789
عنوان

سنگ قبر خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 3281 بازدید | 80 پست
عزیزدلم تاجایی که بتونم این صدقه های جاریه روانجام میدم ولی به نظرم این که کسی متنی رو روی سنگی ببین ...

خیلی کم غریبه رو سنگ قبر آدم رو نگاه میکنه، خودی ها هم به یه فاتحه اکتفا میکنن، خود من بیشتر به تاریخ تولد و فوت غریبه ها شاید نگاه کنم

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍
چه غم انگیز به فکر زندگی و نشاط باش

به فکر زندگی هستم،مرگ هم جزئی از این زندگی هست

قرارنیست با مرگ از بین بریم بلکه رهامیشیم وبه یه جای بهتر میریم.بامرگ از نو جوانه میزنیم

البته با مرگی که خدا برامون بخواد نه خودمون...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله سالها زنده باشی و در کنار عزیزات

روی سنگ قبرت بنویس

مرگ حقه و روزی خواهد امد ولی دست خداست

کسی که ایمان به مرگ داشته باشه خیلی کارها رو نمیکنه و میکنه

ایمان به مرگ یعنی دل نبستن به دنیا

یعنی سنگ قبر نساختن

شاید جایی دیگر بمیری

و شاید اصلا جنازه ای باقی نباشه

و سنگ قبر بی صاحبی که قبر نداره ؟!؟!؟!

میتونه عبرت باشه برای زنده ها ولی عبرت نمیگیرن و سنگ قبرها و مقبره ها برای خودشون میسازن

چقدر زیبا و زشته

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
منظورش رو نمیفهمم میشه بگین یعنی چی

سلام دوست عزیزم من این حدیث رو از امام علی دارم اگه دوسش داری ذخیره اش کن 

امام علی علیه السلام می‌فرماید : گذشتن ساعت ها از فرا رسیدن زمان مرگ خبر میدهد