2777
2789
عنوان

سنگ قبر خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 3351 بازدید | 80 پست

رو قبر بابا بزرگم نوشته امدم دیدم رفتم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این وصیت نامه وحشی بافقی رو دوست دارم میگه بعد مرگم هرکه شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید روی قبرم نگذارید بیاید واعظ پیر میخانه بخواند غزلی از حافظ روز مرگم وسط سینه من چاک زنید اندرون دل من یک قلم تاک زنید 

کسی انچنان دقت به شعر نمیکنه .باور کن کسی شعر نمیخونه 

من همیشه میخونم ، اصلا امکان نداره برم آرامستان و رو قبرا رو نخونم  

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

"ای رهگذر ، من هم روزی از اینجا رهگذر بودم... "

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خیلی هم خوبه این کارتو انجام بده همین که یاد مرگ هستی و بقیه خیلی خوبه . اما بیشتر آدم ها زود فراموش ...

آره درست میگی عزیزم

چون ما روستاهستیم اینجامردم به خاطر مسیر کوتاه زیاد قبرستون میرن و تا مدتی داخل گروه مجازی روستا درمورد درگذشته صحبت میکنن امیدوارم به خوبی ازمن یاد کنن

و من رو زود فراموش نکنند

هعیییی.... اسی من هفته ای دوسه بار میرم دارالرحمه برای داداشم بابام گفت اینو بنویسم برات افسوس که ...

خدا رحمت کنه داداشت روعزیزم و خدا پدرت رو برات حفظ کنه عمربابرکت بهشون بده❤

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست..

هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود..

خوشا آن نغمه که مردم بسپارند به یاد...

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤