2777
2789

یه بنده خدایی هست مدام می پرسه اسم دخترم رو چی بذارم 

بعد حالا پینشهاداتش در حد صغری و کبری و کوکبه ...

وقتی هم میگی این اسمها قدیمی هستن سریع پرخاش می‌کنه و مچ پای دیگران رو با دندانهاش مورد عنایت قرار میده.

نمی‌گم این اسمها زشتن، قطعا زمان خودشون طرفدار داشتن ولی باید زمان رو در نظر گرفت

خب دختر بچه ای که قراره ۱۴۰۳ به دنیا بیاد بر فرض مثال، نمیشه اسمش کوکب باشه.

انتخاب اسم خیلی مهمه 

وظیفه ی والدینه ! توروخدا دقت کنید 

وگرنه بچتون وقتی ۱۸ سالش شد در به در باید توی دادگاه دنبال روند تغییر اسم باشه 

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته مهم اینکه اسم های مذهبی رو نمیشه تغیر داد مگه اینکه یه اسم مذهبی دیگه ورداری،قانون چرت

آره کلا روندش سخته 

چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی 

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

اره واقعا

که حداقل وقتی بچه بزرگ شد از اسمش خوشش بیاد😐

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

اینجا من چند بار گفتم فاطمه و زهرا قدیمیه بچه رو مسخره میکنند

حمله کردند که چون اسم مذهبیه از مد نمیفته یا لیاقت میخواد یا ما ندیدیم کسی مسخره کنه

در صورتی که همه میدونیم واقعیت چیه یه عده خودشون رو زدن به اون راه.دلم برا اون بچه ای میسوزه که باید تقاص این مدل انتخابا رو بده

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

دقیقا حالا این همه اسم جدید قشنگ هست چی میشه گفت دیگه 😎

بعضیا توی سرشون 💩 گذاشتن به جای مغز

طفلک بچه چه گناهی کرده از دست این 

من متولد هشتادم یه همکلاسی داشتم اسمش صفیه بود چقدرناراحت بود طفلک همیشه

اون بچه خیلی اذیت میشه 😭 

جدیدا هم خیلیاش خوب نیس الان اسم میران به نظرم اصلا جالب نیس

آره بعضی از اسم جدیدا هم خیلی بی معنیه