2777
2789
عنوان

خانواده سمی

182 بازدید | 20 پست

از خانوادم متنفرم که انقد باعث شدن من پسرفت کنم ازشون بدم میاد که انقد حالمو بد میکنن از این خونه متنفرم و میخوام فقط سریع بزنم بیرون از این خونه گند 

مامان بابام رسما انگار بچن واقعا خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین  رشته از زیرمجموعه های پزشکی بخون ک زود شاغل بشی پرستاری یا اتاق عمل اینجوری بیشتر وقت سر کاری بعد دانشگاه و زودم پول پس انداز میکنی مستقل میشی تا اون موقع تا جایی ک میشه خودتو درگیر مشکلات پدرومادر نکن بویژه پدرت ک ریشه مشکلات شماهاست

چرا چیشده 

رفتارشون مثل بی فرهنگاست هرکاری میکنم انگار براشون کافی نیستم کافیه یه چیزی به بابام بگیم پشتش مامانم یه جوری بهش برمیخوره که انگار شوهر به‌درد‌نخورش چه تاجی سرش گذاشته الان دیشب یه بحثی شد و من تا الان هیچی نخوردم جز یه بیسکوئیت مامانم حتی سر سفره صدام نزد و حتی دلشم نمیسوزه من واقعا بعضی وقتا میگم چجوری بقیه مامانا انقد نگران بچشونن ولی مامان من نه مگه چه کار بدی کردم چرا شوهرش از ما مهم تره براش

از اینکه کسی از دوستام اینارو ببینه خجالت میکشم واسه یه بیرون رفتن باید هزارتا دروغ بگم

خسته شدم از صبح با سر درد بیدار شدم

هروقت ازشون دورم حالم خیلی خوبه

راه نجاتت درسه یا شوهر خوب  گزینه اول بنظرم بهتر باشه

دیشب زده بود به سرم که با یه پسر که واقعا دوسش ندارم و ازش بدم میاد و خواستگاری کرده ازم بله بگم و بعد از اینکه خوب راحت شدم و دانشگاه اوردم طلاق بگیرم