تاپیک خیانت پدرتو دیدم.مادرت بدترین حال دنیا رو داره اگرم بخواد سهم خودشو در بهبود خانواده ایفا کنه با ضربه ای ک خورده خییییلی خیییلی سخته براش پدرت اما حاضر نیست مسولیت جبران خطا رو بعهده بگیره چه برسه ب ایفای درست وظایفش. خب این وسط ریشه مشکلات کیه؟پدر خانواده . شما خودتو سرگرم درس کن.ببین من خودم توی خیانت همسرم پنهانی درس خوندم پنهانی آزمون استخدامی شرکت کردم میخوام بگم درکت میکنم سخته با روحیه داغون اما شما میتونی پس خودتو بالا ببر تا بتونی پرواز کنی وگرنه باید کز کنی ۱گوشه و بدتر شدن شرایطو نگاه کنی و فقط زجر بکشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرف نیست تجربه ی زیسته ی خودمه خواهش میکنم خودزنی نکن بجاش درس بخون زیرک باش. هرموقع دلت گرفت برودحموم گریه کن یا هر کاری غیر آسیب زدن بخودت درس خودندن همیشه کار بچه مثبتا نیست گاهی پلن فراره.