ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو و خدا و قرآن دعام کنید از ته دلتون انشالله اونی که در حق من و عزیزانم ظلم کرد ،ظلمش امروز به خودش برگرده و دیگه نتونه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی کنه و انشالله محتاجمون بشه حتی برا آب خوردن انشالله💔😭🤲
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
عزیز دلی ... من کمترین ک همسایه آقام از همینجا واس تک تک شما کدورین از آقا میخام ب لطف ...
عزیز تو حرم می تونم شیرینی پخش کنم؟ یا تو صحن امام رضا
اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
وای عزیزم من بچه ی مشهد م ناراحت شدم که تا حالا نیومدین در اولین فرصت که برم حرم برای شما و همه ی بچه های نی نی سایت که تا حالا نیومدن دعا میکنم که شما هم دعوت بشین بیاین انشاالله 🤲🌹
ان شاءالله هر چ زودتر طلبیده بشی گلم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌷🌷⚘⚘🌷⚘🌷⚘⚘🌷⚘🌿⚘🌷⚘🌷⚘🌷
اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
وای عزیزم من بچه ی مشهد م ناراحت شدم که تا حالا نیومدین در اولین فرصت که برم حرم برای شما و همه ی بچ ...
عزیز امکانش هست شیرینی پخش کنم تو صحن امام رضا ؟ من نذر کردم ۱ کیلو شیرینی یا کیک بخرم ببرم بین زائرین امام رضا پخش کنم