2777
2789
عنوان

مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم من بچه ی مشهد م ناراحت شدم که تا حالا نیومدین در اولین فرصت که برم حرم برای شما و همه ی بچ ...

عزیزم رفتی حرم میشه برام دعای کنی با همسرم هرچه زودتر برم  حرم ، به امام بگو مریم تا حالا با همسرش نیامد حرم شما ،اول یه همسر خیلی خوب با خصوصیات مدنظرش که براتون توی نامه نوشته،  به زودی زود براش جور کنید و بعد دعوتشون کنید با عشق و دل خوش بیان حرمتون برای شکر گذاری و تشکر 🥲🙏🏻

ممنون ازت 

با اینکه دو ساله میخوام امام رضارو اما دلش فعلا نمیخاد.

تا حالا رفتی بپرسی کاروان تو شهرتون با اتوبوس میبرن ثبت نام کنی؟ برو تو مسجد محلتون یا بسیج محله بپرس خانمی ک میبره شماره تماسش رو بگیر. من با همین کاروان میرم 

شوهرم ک منو نمیبره . میگ اعتقاد ندارم. خودم تنها میرم .بچه دارم بشم . با بچم تنها میرم. چ کنم . عاشق امام رضام

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
نمیدونم داخل صحن اجازه میدن یا نه این سری که رفتم میپرسم براتون

عزیزم جواب ایشونو ک ریپلای کردن روی حرفای من رو  دادم . ورود هرنوع ماده خوراکی ب داخل حرم ممنوعه . ایشون همون اطراف ورودیها میتونن خیرات یا نذریشونو بدن. 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
نمیدونم داخل صحن اجازه میدن یا نه این سری که رفتم میپرسم براتون

باشه ممنونم گلم از خادم بپرسی میگن.  

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
از پیر پالان دوز غافل نشید دوستانی ک اومدین مشهد ... ایشون بشدت حاجت میدن و زیارتگاهشون کنار حرم آقا ...

دوست گلم ، میشه این بار که رفتید برای یه ازدواج خیلی خوب و با خصوصیات مدنظرم و خیلی زود برام جور بشه دعا کنید🥲

مریم‌ام 

ممنون ازت 🙏🏻

عزیزم جواب ایشونو ک ریپلای کردن روی حرفای من رو  دادم . ورود هرنوع ماده خوراکی ب داخل حرم ممنوع ...

اها متوجه شدم گلم . همون بیرون پخش می کنم

یکی بود که اونم کنسل شد زوری نمیشع هیچی 

ان شاءالله به زودی قسمتت بشه بری. 

دوست گلم ، میشه این بار که رفتید برای یه ازدواج خیلی خوب و با خصوصیات مدنظرم و خیلی زود برام جور بشه ...

بله حتما . ♥️هم من هم دوست همشهری عزیزم از طرف تک تکتون نایب الزیاره ایم 🙏

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼