2777
2789

انشالله طلبیده بشی😍 من تقریبا دو هفته پیش خود آقا رو تو خواب دیدم دیروز رسیدم مشهد 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای زیارت؟ 

کاروان زیاد هست که بره. هزینه ش هم مناسبه

اگه شرایطش رو نداری. وضو بگیر دو رکعت نماز به نیت زیارت بخون از همین‌جا هر چی می‌خوای به امام بگو آروم میشی. 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

میدونی چی بد تره؟

بری و برگردی بعد دیوونه میشی 

هی باخودت میگی یادته این موقع حرم بودم 🥲🥲

معلوم نیست دوباره کی برم

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
انشالله طلبیده بشی😍 من تقریبا دو هفته پیش خود آقا رو تو خواب دیدم دیروز رسیدم مشهد 

التماس دعا

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
فداتشم 🤍

عزیز دلی ... من  کمترین ک همسایه آقام  از همینجا واس تک تک شما ک‌دورین از آقا میخام ب لطف رئوف بودنش ب جان جوادش شماهارو هم مهمون خونه اش کنه. ان شالله♥️ 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
کیو دیدی ک بره و بیاد و دیونه نشه🙂

هیچکس ...