2777
2789
عنوان

مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 59 پست
از پیر پالان دوز غافل نشید دوستانی ک اومدین مشهد ... ایشون بشدت حاجت میدن و زیارتگاهشون کنار حرم آقا ...

شوهرم اعتقاد نداره منو نمیبره  مذهبی نیست میگ مگ عربم چیکار کنم . تنها میرم  تنهاییم غصم میگیره

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله طلبیده بشی😍 من تقریبا دو هفته پیش خود آقا رو تو خواب دیدم دیروز رسیدم مشهد 

خواهشا برای شفای هما دعا کن وبرای مسافرم که به سلامت برگرده خونه...برای یاسمن که توکلاس ودرسش خیلی موفق باشه بیماریش هم خوب بشه...برای یه دانشجو که نمراتش بالا وعالی باشن 

شوهرم اعتقاد نداره منو نمیبره  مذهبی نیست میگ مگ عربم چیکار کنم . تنها میرم  تنهاییم غصم م ...

چ ربطی ب عرب بودن داره ! البته قلب هر آدمی محبت اهل البیت رو نمیتونه درک کنه واسه همینم بهونه بیشماره .

شمام ب غریبی آقا غریبانه بیا چ میزبانی بهتر از ضامن آهو . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
خواهشا برای شفای هما دعا کن وبرای مسافرم که به سلامت برگرده خونه...برای یاسمن که توکلاس ودرسش خیلی م ...

اسکرین گرفتم از پستت ک یادم باشه ❤️حتما

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

چ ربطی ب عرب بودن داره ! البته قلب هر آدمی محبت اهل البیت رو نمیتونه درک کنه واسه همینم بهونه بیشمار ...

من خیلی دوست دارم 

دختر مذهبی نیستم  ولی نماز قرآن میخونم 

ولی شوهرم اصلا هیچی ب هیچی .جتی غسل هم نمی کنه . ولی میگ ب تو کاری ندارم  منم آرزوم داشتم با شوهرم برم امام رضا😔😔😔 ولی تنها رفتم.میرم 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
از پیر پالان دوز غافل نشید دوستانی ک اومدین مشهد ... ایشون بشدت حاجت میدن و زیارتگاهشون کنار حرم آقا ...

سلام دوستم خوبی....میشه رفتی حرم و همینجا که گفتی از طرف من زیارت کنی🤲🥺❤...دعا میکنی حامله بشم...چهارساله منتظرم و سنم بالا‌..از امام‌رضا واسم میخای حاجت روا کنه....خیلی دلشکسته ام‌خودشم میدونه🥺اسمم سمانه نیت باردار شدن‌.‌‌دعاگوت میشم منم خودت هم‌هرچی تو دلته برسی بهش

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام دوستم خوبی....میشه رفتی حرم و همینجا که گفتی از طرف من زیارت کنی🤲🥺❤...دعا میکنی حامله بشم...چ ...

چشم . گلم .  ب حق جوادش قسم  ان شاالله دامنت سبز میشه و میشی مامان سمانه .   آقا خیلی رئوفه . حاجت روا میشی ب حق خودش ♥️

چشم . گلم .  ب حق جوادش قسم  ان شاالله دامنت سبز میشه و میشی مامان سمانه .   آقا ...

ممنونم دوست خوش قلبم....انشالله خودت هم هرچی میخای بهت برسی....التماس دعا بازم ازت وقتی رفتی

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

ممنونم دوست خوش قلبم....انشالله خودت هم هرچی میخای بهت برسی....التماس دعا بازم ازت وقتی رفتی

چشم خیالت راحت مهربونم