اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
انشالله طلبیده بشی😍 من تقریبا دو هفته پیش خود آقا رو تو خواب دیدم دیروز رسیدم مشهد
خواهشا برای شفای هما دعا کن وبرای مسافرم که به سلامت برگرده خونه...برای یاسمن که توکلاس ودرسش خیلی موفق باشه بیماریش هم خوب بشه...برای یه دانشجو که نمراتش بالا وعالی باشن
چ ربطی ب عرب بودن داره ! البته قلب هر آدمی محبت اهل البیت رو نمیتونه درک کنه واسه همینم بهونه بیشمار ...
من خیلی دوست دارم
دختر مذهبی نیستم ولی نماز قرآن میخونم
ولی شوهرم اصلا هیچی ب هیچی .جتی غسل هم نمی کنه . ولی میگ ب تو کاری ندارم منم آرزوم داشتم با شوهرم برم امام رضا😔😔😔 ولی تنها رفتم.میرم
اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔