2777
2789

سلام دوستان بهم پیشنهاد شده برم منشی دکتر ارتوپد باشم منم میگم از خونه بیکار موندن بهتره باید چه کارایی انجام بدم؟یه آدم ساکت و استرسی هستم از الان استرس گرفتم میشه راهنمایی کنید چه مهارت هایی باید بلد باشم ؟؟؟ اولین بارمه میخوام برم سر کار و هیچ تجربه ای ندارم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبت دهی . حساب کتاب ویزیت ها. مریض ها سر نوبت بحثشون شد شما باید جمعش کنی. تمیزکاری. هر روز روی میز دکتر رو مرتب کنی. کار با دستگاه کارت خوان رو هم بلد باشی. حرف گوش کنی و با دکتر بحث نکنی . سرکار هم مدام با موبایل حرف نزنی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
نوبت دهی . حساب کتاب ویزیت ها. مریض ها سر نوبت بحثشون شد شما باید جمعش کنی. تمیزکاری. هر روز روی میز ...

ممنون از راهنماییت خیلی استرس دارم🤦🏻‍♀️

ارتباط عمومی باید خوب باشه بعضی از مطب هام از کامپیوتر استفاده میکنن که باید تا حدودی بلد باشی

اوهوم که اینطور ممنون عزیزم⚘⚘⚘

مواد لازم برای منشی شدن زبون دراز و پز پزشک را دادن یکی دیگه درس خونده پزشک شده منشی پزشو میده و افه ...

😂😂😂خدا کنه به همین راحتی باشه

ممنون از راهنماییت خیلی استرس دارم🤦🏻‍♀️

یه سررسید برادر اسم مریض ها رو دونه دونه توش بنویس. قشنگ خطکشی کن. اسم شماره تماس، نوع بیمه، مقدار ویزیت دریافتی ، نقد یا کارت، و اگه کارت کشیدی ساعت دقیق کارت کشیدن رو هم از روی کاغذ پوز بنویس.

اشتباه تو حساب و کتاب اعصاب دکتر رو بهم میریزه.

هر مریض هم که اومد اول اسمش رو بنویس تو دفتر تا نوبتش حفظ بشه اگر سرت شلوغ بود بهش بگو بشین تا صدات کنم. بعد به ترتیب دونه دونه صداشون کن پول ویزیت رو بگیر اطلاعات رو تو سررسید یادداشت کن. بعد نفر بعد رو صدا بزن تا ویزیت رو حساب کنه.

نوبت مریض ها برای رفتن پیش دکتر رو هم باید مدیریت کنی.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
یه سررسید برادر اسم مریض ها رو دونه دونه توش بنویس. قشنگ خطکشی کن. اسم شماره تماس، نوع بیمه، مقدار و ...

آهان چشم حتما انجام میدم خدا خیرت بده 🌺🌺