2777
2789
عنوان

شوهر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم مگه اول نگفتي تورو با حاملگي سخت تنها ول كرده رفته سفر؟؟؟؟؟ كجا مراقبه؟؟؟؟؟ نكنه دارم توي ...

تا چند روز پیش که پیشم بود مراقبم بود تا اینکه خانوادش گفتن باید بره باهاشون سفر  چون بدون اون بهشون خوش نمیگذره سفر کوفتشون میشه نمیدونم از این چیزا 

استارتر حق و حقوقت خوبه؟ به نظرم فعلا نقد رو بچسب تا خونواده يا هر كي نظرش رو عوض نكرده همه چيو بگي ...

اسی حتما هم با وکیل مشورت کن.خدایی نکرده کار به دادگاه کشید پیش قاضی هم بگو ک از هیچ حق و حقوقت نمیگذری و همه رو میخوای وگرنه قاضی میذاره پای اینکه چیزی نمیخوای.با خودت روراست باش خودتو گول نزن کمی صبر به خرج بده و استرس نداشته باش چون برای اون طفل معصوم خیلی خطرناکه بعدشم اگه شوهرت به غلط کردن افتاد ک خوبه و تو هم سفت و سخت بگیر و شرط کن ک دیگه اجازه دخالت به خانوادش نده اگرم خدایی نکرده برنگشت از حرفش پس یقین بدون ک عاشقت نبوده وگرنه ی عاشق از خودشم میگذره بخاطر معشوق دیگه چه برسه به خانواده!

دوست خوبم ببخشید رو پست شما ریپلای زدم چون شما درباره حق و حقوق اسی صحبت کردی و حرف منم درباره همین موضوع بود🙏🏻🌹

استارتر نظر خونوادت چيه؟ و در صورت لزوم ميتونن حمايتت كنن؟ خودت شاغل بودي و يا ميتوني كار كني؟ به نظرم حالا كه اون مصره شرايط بزار چون مهريه ات كمه، خونه اي چيزي بتوني توش با بچه زندگي كني، اولين قدم همين شنبه برو پيش وكيل و ديگه خودت تماس نداشته باش باهاش

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫