2777
2789

من دقیقا یک هفته ست گرفتم

تغییری نکردم

دیروز رفتم دکتر عفونی

داروهامو تغییر داد

دکتر قبلی گفت آنفولانزا 

دکتر عفونی گفت کروناست

منم حدس میزنم همون کرونا باشه

تب و تن درد و گلو درد و بی حالی مفرط دارم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اینو منم دارم 😐😂 مگه تموم نشده بود کرونا 

دیروز دکتره اینو گفت بهم 

شما چند روزه درگیری 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من دقیقا ۱۰ روز طول کشید.درد بیچارم کرد .با تب و لرز.بعدش هم ضعف شدید .هنوز هم ضعف دارم بعد دو هفته

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه
برا من دقیقا ۱۰ روز طول کشید.درد بیچارم کرد .با تب و لرز.بعدش هم ضعف شدید .هنوز هم ضعف دارم بعد دو ه ...

یا خدا

هرچند خودمم منتظر چنین روزایی هستم

حسابی افتادم از کارام 😓

خیلی ناراحتم 

شب ها موج جدیدی از بیماری میاد سراغم 

شوکا جونم سلام چت شده عزیزم الان حالت چطوره؟ بهتری؟

سلام عزیز دلم

کرونای جدید رو گرفتم

شبیه آنفولانزاست ولی خیلی بدتر

یه هفته رو تخت افتاده بودم

شکر خدا الان خیلی خیلی بهترم 

تو خوبی جانم درسا خوب پیش میره دخترم

سلام عزیز دلم کرونای جدید رو گرفتم شبیه آنفولانزاست ولی خیلی بدتر یه هفته رو تخت افتاده بودم شکر ...

وای عزیزمم چقده بد   ، خداروشکر الان بهتری🤍

منم خوبممم امروز خوشحاااالممم خیلی زیاد تقریبا هفت ساعت تا الان درس خوندم

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
وای عزیزمم چقده بد     ، خداروشکر الان بهتری🤍 منم خوبممم امروز خوشحاااالممم خیلی زیاد تق ...

خسته نباشی دخترم قشنگم

آفرین بهت

انشالله پر قدرت پیش میری و آینده خوبی برات آرزو دارم

خسته نباشی دخترم قشنگم آفرین بهت انشالله پر قدرت پیش میری و آینده خوبی برات آرزو دارم

مرسی فداتشم مهربونم🥺😍🤍

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
هم کروناست هم آنفولانزا فیکس ۲هفته طول میکشه تا حالت خوب شه 

دکتر گفت کرونای جدید 

دکتر گفت کرونای جدید 

اینکه دوتا دکتر دوتا نظر مختلف دادن ینی شامل جفتش میتونه باشه چون خودمم گرفتم هم علائم آنفولانزا داشتم و هم کرونا 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…