2777
2789
عنوان

چرا پسرا غیب میشن

174 بازدید | 13 پست

سلام دخترا لطفا اونایی که خیلی با تجربن جواب بدن 

بچه ها به پسری بود یه مدتی بود به من میگفت همو ببینیم ولی من قرار میشد خبر بدم ولی خبر نمیدادم در اصل اوکی نمیکردم تااینکه بالاخره اومد گفت که ببینیم همو منم قبول کردم تو اینستا روزشو تایین کردیم ولی روز دیت از اقا خبر نشد منم خبری نگرفتم تا فرداش گفتم شاید منتظر من بوده منم پیام دادم گفتم کاری برام  پیشاومد باهاش فیکس نکردم ولی خوب اینجوری نبود 

سوال من اینه ادمی که این همه اصرار داشت منو ببینه روز دیت چرا هیچ خبری ازش نشد؟

ببخشید طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیکه باهاش کانکت نشو  یا داشته به کسی ثابت میکرده که میتونه باهات قرار بذاره  یا اگر کار ...

اخ اخ حس میکنم کاملا حق با توعه میدونی چرا این چند وقت پیش دوستش اومد منو فالو‌کردو هی دایرکت داد من جواب ندادم یه روز قبل دیت دوست دیگش اومد ریکوست داد من قبول نکردم‌فرداش ورداشت

فقط اینکه من فردایش پیام دادم گفتم بخاطر کارم باهاش فیکس نکردم ضایع بود؟ من میخواستم با اینکارم نشون بدم من اونو نادبده گرفتم مثلا نه اون منو😅

راستی اون دوستشم که ریکوست داده بود قبول نکردمو رفتم فالو کردم نظرت😂🤦‍♀️؟ 

شایدم عقده ای بوده و  خواسته تو تایید کنی و اونم تلافی کنه نیاد

شایدم ولی خیلی پیگیر بود همیشه ریپلای استوری میکرد اون شبم که دیتو فیکس کردیم یه پست عاشقانه فرستاده بود 

ولی این عجیب لود که چرا شمارمو‌نگرفت چون فقط تواینستا داریم همو

اخ اخ حس میکنم کاملا حق با توعه میدونی چرا این چند وقت پیش دوستش اومد منو فالو‌کردو هی دایرکت داد من ...

اگه مطمئمی سر قرار نیومده و کسی هم ندیدت نه ضایع نبود 

جواب پیامتو داد   اخرش که گفتی کارداشتم و فلان یا نه کلا جواب نداد؟ 

اگه مطمئمی سر قرار نیومده و کسی هم ندیدت نه ضایع نبود  جواب پیامتو داد   اخرش که گفتی کار ...

سرقرار نرفتیم چون قرار بود همون روز جا و ساعتو‌مشخص کنیم من اینجوری گفتم  

اره جواب داد گفت اشکالی نداره عزیزم درک میکنم کاره پیش میاد من راجبت فکر بد نکردم ناراحتم نیستم 

ولی نگفت دیگه کی ببینیم همو

اصلا نرفتیم که قرار بود همون روز جا و ساعتو‌ مشخص کنیم که خبری ازش نشد 

اهان ببین دیگه هیچ پیامی نده یک زمانی اگر مجددا باز اومد گفت مثلا پنج شنبه بریم بیرون تو بگو نه پنج شنبه کار دارم 

و قرار اولشو قبول نکن و دست کم‌سه ۴ روز بعد تاریخی که میگه تو اوکی کن 

ولی درکل اگه من بودم عمرا دیگه جوابشو نمیدادم مگه که عذرخواهی کنه و دلیل بیاره

سرقرار نرفتیم چون قرار بود همون روز جا و ساعتو‌مشخص کنیم من اینجوری گفتم   اره جواب داد گفت اش ...

هیچی نگو 

قرارم گذاشت اول قبول نکن و بعد با تاخیر برو کوتاه و زود برگرد 

دوسه بار اینکارو کن بفهمه دم دستی نیستی 

نریا اگه زودبری ارزشت  و جذابیتت کم میشه

اول هر رابطه ای که حواستو جمع کن خطا نکنی که بعدا گیر نیفتی 

از الان خودتو کم‌بگیری بعدا نادیده میگیره تورو 

اهان ببین دیگه هیچ پیامی نده یک زمانی اگر مجددا باز اومد گفت مثلا پنج شنبه بریم بیرون تو بگو نه پنج ...

اخه من جوری وانمود کردم که انگار من مقصر بودم ازش توضیحی نخواستم که چرا خبری ازش نشد چون نخواستم پرو شه فکر کنه منتظر بودم😂😂

ولی راست میگی دیگه محلش نمیدم مرسی که جواب دادی