2777
2789

تا میای یک تایمی از روز رو فارغ از هیاهوی روزمره سری به نی نی سایت بزنی با یه مشت عکس درشت سایز از دندون و دهان آدم ها مواجه میشی که فقط می تونم بگم غیر از مشمئز کنندگی و انزجار هیچ حسی برات تداعی نمیشه 

اونقدر که اگر به قصد تبلیغه بدونید کاملا منفی و ضد تبلیغ هم برای اون مجموعه است هم سایت قدیمی شما که روزگاری مامنی بود برای رفع خستگی ها و پاسخ به خیلی از سوالات و نگرانی های مادران...

میشد اون عکس ها رو بهتر انتخاب کرد و یا لااقل تبلیغ رو انتخابی و اختیاری طوری قرار داد تا بشه اون رو بست.

به عنوان یه کاربر تقریبا قدیمی میتونم بگم نی نی سایت رو از اینکه هست داغون تر نکنید لطفا

خدایا تنهامون نزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ک هیچ فقط اون تبلیغی ک موقع نوشتن کامنت میاد من رو روانی کرده نمیذاره درست تایپ کنی!

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

تازه تو اعلانات هم همش پیام میاد باز میکنی تبلیغه،😐

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷