سلام در ابتدا بگم آرزوی سبز شدن من همه منتظرا رو دارم..بعدشم اینکه من کی برم خرید وسایل نوزاد بنظرتون؟اواسط فروردین انشالله دنیا میاد..هییچی نخریدم هنوز
نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو باشم آزاد آزااادم ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خونه دو خوابه اما اون اتاق اتاق بچه اولمه وکوچیکه دو تا تخت جا نمیشه اتاق خودمون بزرگه تا مدتی که ز ...
خب پس اگه جا داری به نظر من اول تخت و کمدش رو بگیر. بعد کم کم وسایل رو بگیر و جای مناسبش بذار. اینطوری هم میدونی چیا لازم داری هم اینکه کنار خونه خراب نمیشن
***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما***