2777
2789
مقایسه چی تاپیک قبلموبخون اونادرحدی نیستن که بخوام مقایسه کنم

تاپیک قبلیتم خوندم دقیقا داری مقایسه میکنی دیگه زمین به نامش شده ولی خونه به نام شما نشده...الانم طلاهاش و خریده، خب شوهر شما بی عرضه بوده نتونسته برای زن و رندگیش کاری کنه چه ربطی به خواهرش داره 

واقعا حس اینطوری رو تجربه نکردم تابحال چون زندگی منو دیگرون جداست کسی ام هیچی از این دنیا با خودش نمیبره مهم دل ادمه که شاد باشه و همیشه خوشی واسه دیگرون ارزو کردم که همون ارزو به زندگی خودمم برگرده

خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موضوع تایپیک رو بد نوشتی  باید هیچی به اون مادر شوهر اشغالت نگی

هی خواهر دلم خون شوهرم مادرش یه عربده بزنه سرش مثل میخ میشه ازبس ازش حساب میبره ومیترسه مدام تهدیدش میکنه ازارث محرومت میکنم فلانت میکنم عاقت میکنم 😞

من خودم کلی دارم

اسی تاپیک قبلتو دیدم ببین حق داریا ولی مقصر اصلی این وسط شوهرته مادرش هرررچی هم سلیطه باشه میتونست بحرفش گوش نکنه حتی شده باهاش دعوا کنه ولی نزاره آنقدر دخالت کنه مادرش هرچی مادره گفت از ترس بحرفش گوش کرد..بعدم تو خودت شکرخدا همه چی داری دیگه بزار اون عوضی خوش باشن با زندگیاشون ولی تو هم رابطه رو بشدت کم کن بخاطر آرامش خودت 

تاپیک قبلیتم خوندم دقیقا داری مقایسه میکنی دیگه زمین به نامش شده ولی خونه به نام شما نشده...الانم طل ...

چون مقصرهمین مادرش وخواهرش بودن وهستن تونمدونی چه ادمای کثیفی ان کوچکترین محبتی شوهرم کنه دنیارو روسر شوهرم خراب میکنه اینم مثل چی میترسه ازش 

خودم همه اینارودارم فکرکردی فقیرم؟

نه فکر نکردم فقیری 

تاپیک قبل هم خوندم و کاملا مقصر همسرت هست 

چون اجازه دخالت بی جا میده 

مگه مادر شوهر میاد سند رو نگاه میکنه 

نهایت به مادرش بگه باشه نمیرنم ولی بیاد به نام شما بزنه از کجا میخواد بفهمه مادر شوهر بذار فکر کنه چیزی به نامت نیست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اسی تاپیک قبلتو دیدم ببین حق داریا ولی مقصر اصلی این وسط شوهرته مادرش هرررچی هم سلیطه باشه میتونست ب ...

شوهرم بخداهمه زندگی روهم بگم به نامم میکنه مثل چی ازنفرین مادرش میترسه زندگی داییش خراب شدمادرش نفرینش کردمیگه مادرم حتی به ناحق هم میگیره حالاتوبیااین بشر رو تغییر بده

هی خواهر دلم خون شوهرم مادرش یه عربده بزنه سرش مثل میخ میشه ازبس ازش حساب میبره ومیترسه مدام تهدیدش ...

خدا لعنتش کنه‌‌. نامرد هر چیری برای دختر خودت میخوای برا عروست هم بخواه 

اونم زنه پسرت هست. 

تا میتونید بهش چیزی نگین. نه بحث هاتون نه خوشی هاتون 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

چون مقصرهمین مادرش وخواهرش بودن وهستن تونمدونی چه ادمای کثیفی ان کوچکترین محبتی شوهرم کنه دنیارو روس ...

میدونم چی میگی ولی خب هرجور نگاه کنی مشکل از شوهرته هنوز از لحاظ فکری مستقل نشده چشمش به دهن بقیه هست حساب میبره باید روی شوهرت کار کنی 

نه فکر نکردم فقیری  تاپیک قبل هم خوندم و کاملا مقصر همسرت هست  چون اجازه دخالت بی جا مید ...

کاش مقصرهمسرم بوددردم اینقدنبودهمه فامیل ازمادرشوهرم میترسن پدرسالاراینقدابهت مادرشوهرمنونداره شوهرم بینهایت میترسه مادرش خیلی سلیطه وبی ابرو فقط 3روز دیرفهمیدمن باردارم جهنمی درست کردبرامون که یه فامیل روبه جون هم انداخت

خدا لعنتش کنه‌‌. نامرد هر چیری برای دختر خودت میخوای برا عروست هم بخواه  اونم زنه پسرت هست.&nb ...

اون تامنوطلاق نده بیخیالم نمیشه هرروز یه اشوب جدیدحالامن هرماهی یادوماهی میرم خونش اصلاهم باهاش همکلام نمیشم فقط میرم بچمو ببینه چون شیرخواره

به مادرشوهرت هیچی نگفتی،نگفتی چرا واسه عروس اَخ،واسه دختر خودت به به به شوهرت هم چیزی نگفتی؟ طلا د ...

باهاش قهرم یه ساله ادمای عاقلی ان بهشون بگم؟تابحال سلیطه وبددهن دیدی برخوردکردی؟؟

میدونم چی میگی ولی خب هرجور نگاه کنی مشکل از شوهرته هنوز از لحاظ فکری مستقل نشده چشمش به دهن بقیه هس ...

توهم اگه یه مادرسلیطه داشتی که دودمانتو به بادمیدادراحت نمیگفتی نمدونی این زن چیکارامیکنه خیلی بی ابرو