مقایسه چی تاپیک قبلموبخون اونادرحدی نیستن که بخوام مقایسه کنم
تاپیک قبلیتم خوندم دقیقا داری مقایسه میکنی دیگه زمین به نامش شده ولی خونه به نام شما نشده...الانم طلاهاش و خریده، خب شوهر شما بی عرضه بوده نتونسته برای زن و رندگیش کاری کنه چه ربطی به خواهرش داره
واقعا حس اینطوری رو تجربه نکردم تابحال چون زندگی منو دیگرون جداست کسی ام هیچی از این دنیا با خودش نمیبره مهم دل ادمه که شاد باشه و همیشه خوشی واسه دیگرون ارزو کردم که همون ارزو به زندگی خودمم برگرده
اسی تاپیک قبلتو دیدم ببین حق داریا ولی مقصر اصلی این وسط شوهرته مادرش هرررچی هم سلیطه باشه میتونست بحرفش گوش نکنه حتی شده باهاش دعوا کنه ولی نزاره آنقدر دخالت کنه مادرش هرچی مادره گفت از ترس بحرفش گوش کرد..بعدم تو خودت شکرخدا همه چی داری دیگه بزار اون عوضی خوش باشن با زندگیاشون ولی تو هم رابطه رو بشدت کم کن بخاطر آرامش خودت
اسی تاپیک قبلتو دیدم ببین حق داریا ولی مقصر اصلی این وسط شوهرته مادرش هرررچی هم سلیطه باشه میتونست ب ...
شوهرم بخداهمه زندگی روهم بگم به نامم میکنه مثل چی ازنفرین مادرش میترسه زندگی داییش خراب شدمادرش نفرینش کردمیگه مادرم حتی به ناحق هم میگیره حالاتوبیااین بشر رو تغییر بده
هی خواهر دلم خون شوهرم مادرش یه عربده بزنه سرش مثل میخ میشه ازبس ازش حساب میبره ومیترسه مدام تهدیدش ...
خدا لعنتش کنه. نامرد هر چیری برای دختر خودت میخوای برا عروست هم بخواه
اونم زنه پسرت هست.
تا میتونید بهش چیزی نگین. نه بحث هاتون نه خوشی هاتون
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤