2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه چیزی نیست شما از کجا میدونی فرداش رفته ارایشگاه ، من مادربزرگم به رحمت خدارفت دقزقا همون روز دفنش ،تولد خواهر شوهرم بود ، برای مراسم که تشریف نیاوردن هیچ کدومشون اما بی شعوری یه آدم چقدر میتونه زیاد باشه که فرداش با کیک اومد خونه ی ما گفت دیشب تولد گرفتیم شما نبودید براتون کیک اوردم !!!! الان شما بگو جای من بودی چیکار میکردی ؟؟؟؟؟؟؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بعضیا بد نمیدونن من خودم داییم فوت کرد دوست نداشتم مردم منو نامرتب ببینن همون رو تشیع جنازه رفتم اصلاح.... بابای زن داداشم مرده بود اصلا حواسم نبود چند روز بعدش موچین برداشتم جلوش ابروهامو برداشتم بعد دیدم خواهرم داره نگاه معنی دار میکنه گفتم چیه؟ یواشکی بهم گفت زشته زن داداشمون عزاداره... ولی بخدا منظوری نداشتم

کاش این رسما ریشه کن بشن

چرا فاز رشنفکری بر میدارین منظورش اینه که شاد بودن خوشحال بودن که با خیال راحت رفته ارایشگاه خب عروسشه نباید تو غمش شریک باشه والا اگه پدرشوهرش مرده بود اینا انتظار داشتن عروس چهل روزو حتما مشکی بپوشع

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

شما اقوام نزدیک مادرشوهرت فوت کردن ابروهاتو بردار برو روبروشم بشین

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

خدا رحمت کنه ولی واقعا بده ی مشت پشم وموی اضافه... خاله ام شوهرش فوت شده بود تا یکسال اصلاح نکرد وحشتناک بود چرا؟ چون میگفت زشته.. امان از مغز پوسیده خاله ام نمیفهمید درسته عزادر باش ولی بهداشت ی چیز شخصیه.. استارتر سوتفاهم نشه کلا میگم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یعنی ابرو نمیذارید حتی تا چهلم پیش ما تا سال باید ابرو اصلاح نکنی ومن بعد از چهلم رفتم اصلاح کردم ...

نه همه ریشه کن شده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

درسته می‌تونست بذاره چند روز دیگه این کارو بکنه برای احترام به شما ولی واقعاً فکرشو بکنی با این کارا مرده که زنده نمیشه خدا پدرتونو رحمت کنه به شما هم صبر بده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
مادر شوهر شما باید اصلاح نکنه چون پدر عروسش فوت کرده ؟  یکم دست بردارید از این عقاید ، ح ...

شاید الان به دل من و شما نیاد ولی اون لجظه اون روز با رفتن عزیزمون بغضی میشیم همه چی به دلمون میاد چون بابامون رفته حدایی نکرده

خدایاشکرت
یعنی ابرو نمیذارید حتی تا چهلم پیش ما تا سال باید ابرو اصلاح نکنی ومن بعد از چهلم رفتم اصلاح کردم ...

خدا پدرتو بیامرزه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟