2777
2789

خب بچه ها یکم اسی رو درک کنید الان داغداره انتظار داشته مادر شوهر به عنوان یه فامیل نزدیک حداقل بعد هفتمش اینا بره کارای زیباییشو بکنه چیزی نمیشد که همچنین کار بدی نبود ولی میتونست این کارو بکنه 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

بخاطر موی زائد؟😂 

من فک کردم حالا چی بت گفته بیچاره 

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا رحمت کنه

قطعا نیتش ازار شما نبوده 

ابرو برنداشتن هم دلیل شریک بودن تو مصیبت نیست 

شاید بیشتر از بقیه هم ناراحت باشه

بهت تسلیت میگم و برات ارزوی صبر و بذای پدر نازنینت هم آمرزش و هم نشینی با جناب علی بن ابی طالب رو ارزو میکنم🤲

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

مادر شوهر شما باید اصلاح نکنه چون پدر عروسش فوت کرده ؟ 

یکم دست بردارید از این عقاید ، حالا صورت طرف پر از مو باشه چه احترامی داره ؟

در ضمن من پدر و مادرم به رحمت خدا رفتن و اینقدر درگیر فراغ اونها بودم که ابرو برداشتن یا برنداشتن بقیه برام فرقی نمیکرد .

جواب ابلهان خاموشیست
مادرشوهرت به پدرت چ مربوطه عزیزم توقع بیجا دارید

تو ی خونه زندگی میکنیم ده سال همش احترام و نحبت کردم مادر و داداشم فوت کرده الانم بابام ی بغل نکرد دلداری بده چن ماه بود آرایشگاه نمیرف درس فردای مرگش خودشو تمیز کرد اومد نشست جلو چشمم ی بار دلداری نداد منی که ده سال فقط خوبی کردم بهش

خدا پدرتو بیامرزه

ولی ابرو برداشتن مادرشوهرت چه ربطی به فوت بابات داره؟؟

همینکه تو مجلس ایشون بیاد و تسلیت بگه کافیه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
مادرشوهرت به پدرت چ مربوطه عزیزم توقع بیجا دارید

ادم وقتی جال دلش خوب نیست وقتی حس میکنه بابا نداره دیگه وقتی هنوز نتونسته هضمش کنه دنبال بهونس یکی بغلش کنه بهش بگه غصه نخور همه چی به دلش میاد چون دلش لرزیده

خدایاشکرت
خب بچه ها یکم اسی رو درک کنید الان داغداره انتظار داشته مادر شوهر به عنوان یه فامیل نزدیک حداقل بعد ...

والا من عمه هام سر مراسم های مادرشون ترتمیز و مرتب

موها ریشه گیری کرده

ناخنا ترمیم شده

اینا پاکیزگیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

حساس شدی عزیزم الان دیگه قدیم نیست احترامم به ابرو برنداشتن نیست،بنده خدا منظوری نداشته،بعد اونهایی هم که همچنان این رسم ها رو دارن اقوام درجه یک برا احترام آرایشگاه نمیرن مادرشوهرتون اصلا ربطی به پدر خدابیامرزتون نداره.خدا رحمتشون کنه

منم پدرم فوت شده خدا پدرتو بیامرزه ولی واقعا تو اون شرایط چطور زیر ابرو مادر شوهرتو دیدی چطور متوجهش شدی چطور برات مهم بود و چطور جیگرت بیشتر از مرگ پدر واسه زیر ابرو مادرشوهر سوخت کلا موندم

تو فامیل ما ریشه کن شده شکر خدا

ما هنوز داریم  البته ما جوونا اصلا دوست نداریم و بارها اعلام کردیم که این رسمها قدیمی شده و اصلا درست هم نیست اخه اصلاح صورت و اینا دیگه جزو نظافت محصوب میشه نه عزاداری ولی کو گوش شنوا