2777
2789

اول توضیح میدم بعدقضاوت کنیدچندسال پیش خواستم طلاهاموبدم یه دونگ خونه روشوهرم به نامم کنه قراربودبریم خونه جدیدکه باپول طلاهام اوکی میشدمادرشوهرم کلی جاروجنجال که پسرم خونه به نام زنت کنی عاقت میکنم پسرمن نیستی وخلاصه دعواوسروصداجلومامانم بعدزدوخواهرشوهرم زمین خریدن عوض طلاهاش زمین به نامش شدماشین دراومدبه نام زنش به نام من دراومدمادرشوهرم فتنه که بایدبه نام شوهرم شع یعنی این زن هیچی نمیزاره به نام من بشه هیچی والاشوهرموبیچاره اش میکنه ازبس سلیطه اس حالامادرشوهرم فتنه راه انداخته دخترم برازمین طلاداده بایدبراش طلابخری حالازمین هم به نام دخترشه ازشون متنفرم اشغالای حروم خورنجسن ازبس کثیف وبدذاتن منم داشتم طلاهامومیدادم براخونه جدیدکه مادرشوهرم خون به پاکردحق نداری خونه به نام زنت کنی چه طلابده چه نده برادخترخودش همه چی به نام دخترشه ازینورریالی نمیزاره چیزی برامن که حقمه باشه حتی یه شاخه گل میخره حسودی میکنه وقتی فهمیدم طلاخریده خیلی حالم بدشده حسودنیستمااصلاولی ازینکه ازینوربینهایت روشوهرم وکارای زندگیمون دخالت وسلطه دارن به شوهرم گفتم چقد دومادتون انسان باغیرتی هم زمین به نام زنش کردهم طلاشوخرید😞😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی شوهرت بیشتر مقصره تا مادرش که اینقدر اجازه دخالت داده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا همه باید بدونن ک شما چیکار میکنید خوب بین خودتون  تصمیم بکیرین تا دخالت نکنند.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

والا ایراد از شوهرته 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️