2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جانم خداحفظشون کنه واستون

متشکرم عزیزم

خواهرتون اضافه وزن داره ؟

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

در چهل سالگی با چهل کیلو اضافه وزن و فشار خون یه دختر ناز به لطف خدا به دنیا آوردم 

دوست عزیز میشه بگید تحت نظربودید واینکه داروی فشارخون تو بارداری مصرف می کردید 

دوست عزیز میشه بگید تحت نظربودید واینکه داروی فشارخون تو بارداری مصرف می کردید  

بله تحت نظر بودم و قرص فشار مصرف میکردم

البته اگر با تغذیه کنترل کنید بهتره 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

به دلیل اضافه وزن زیاد فقط سه چهار کیلو اضافه کردم توبارداری

البته وزن تولد دخترم هم خوب بود 

[QUOTE=325697280]متشکرم عزیزم خواهرتون اضافه وزن داره ؟[/QUOTE سه کیلو اگه اضافه وزن داشته باشه

خب پس نگران نباشید سه کیلو اونقدر نیست که بخواد دردسر ساز بشه

خوبه یه پیاده روی روتین داشته باشن

برای کنترل فشار خون هم خوبه پیاده روی

به امید خدا یه نی نی ناز بیاد تو بغلش