2777
2789
عنوان

خانما متاهل یه لحظه میاید؟

146 بازدید | 20 پست

خانما همسرم میگه نیاز به تنهایی داره و میگه چندروز برو خونه مامانت خیلی از حرفش ناراحت شدم ولی بهش گفتم میرم اخر هفته شاید واقعا نیاز داشته باشه 

نظر شما چیه؟

و اینم بگم ۳ سال ازدواج کردیم قبلش هم دوست بودیم یعنی سنتی نبود

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

بحث یا دعوای هم نداشتیم 

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

عجب! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا حرف جالبی نبود

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

برو ولی زیرنظرش بگیر

مشکوکه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عجب! 

عجب چی؟

خیلی ناراحتم🥲

بگو من هستم خونه خودم لطفاً تو برو خونه مامانت من راحتم 

خونه مامانش یه شهر دیگست خیلی دوره عزیزم

نمیدونم والا من 9ساله ازدواج کردم تاحالا هچین چیزی نگفته 

تازه من بخوام برم خونه مامانم از صبح میگه من ظهر چکار کنم تنهایی بدون تو 😐

شاید واقعا احتیاج به تنهایی داره 

یا اینکه میلنگه... 

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

مشکلی پیش اومده توی کار یا شغلش یا خانواده  ؟ 

به نظرم خونه رو ترک نکن بد عادت میشه . بگو جلوی خانواده ام زشته دچار سو تفاهم میشن . 

اگر واقعا میدونی مشکل روحی داره و حقیقتا الان نیاز به تنهایی داره بگو من دو سه روز کاری به کارت ندارم برای خودت راحت باش توجه نکن که من توی خونه هستم .میتونی مثلا در طول روز چند ساعت بری برگردی یا اگر ریخت و پاش کرد و به تمیزی خونه اهمیت نداد چیزی نگو 

اگر علت واضحی رو نمیگه اصلا قبول نکن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نمیدونم والا من 9ساله ازدواج کردم تاحالا هچین چیزی نگفته  تازه من بخوام برم خونه مامانم از صبح ...

از همین دلخورم ولی غرورم اجازه نمیده وقتی نمیخواد بمونم

مشکلی پیش اومده توی کار یا شغلش یا خانواده  ؟  به نظرم خونه رو ترک نکن بد عادت میشه . بگو ...

خیلی بد باهام حرف زد گفت دارم خفه میشم 

از همین دلخورم ولی غرورم اجازه نمیده وقتی نمیخواد بمونم

تصمیم سختیه واقعا ولی سعی کن یه مدت به پرو پاش نپیج گیر نده ولی خونه رو خالی نکن به نظرم 

خدایا امیدم فقط به خودته.......