2777
2789
عنوان

خانما متاهل یه لحظه میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست
برو ولی زیرنظرش بگیر مشکوکه

نمیدونم واقعا پنجشنبه روز مرد میخواستم براش کیک بگیرم و خوشحالش کنم براش کادو هم گرفتم ولی اون....

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
خیلی بد باهام حرف زد گفت دارم خفه میشم  

خب سوییت کرایه کنه ۲ ۳ روز  ، زشته که خونه مادرتون نزدیک باشه بعد چند روز بمونید فکر میکنن مشکل دارید باهم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بد باهام حرف زد گفت دارم خفه میشم 

خودت بهتر میشناسیش یا به نرمی راضیش کن علتشو بهت بگه یا بگو من نمیرم ولی کاری به کارت ندارم . بگو برامون حرف در میارن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نمیدونم واقعا پنجشنبه روز مرد میخواستم براش کیک بگیرم و خوشحالش کنم براش کادو هم گرفتم ولی اون....

میگم مگه خیلی کنترلش میکنی و سوال جواب ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میگم مگه خیلی کنترلش میکنی و سوال جواب ؟

اتفاقا خیلی بهش محبت میکنم فک کنم زیادی بوده براش نه اصلا تحت فشارش نمیذارم از دید خودم

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
اتفاقا خیلی بهش محبت میکنم فک کنم زیادی بوده براش نه اصلا تحت فشارش نمیذارم از دید خودم

مردها ک محبت نمیخوان 

زیاد تو دست و پاش نباشید 

زن باید طوری احترام بذاره و رفتار کنه که خود مرد بره سمتش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40