2777
2789
عنوان

خوشبحال جاریم واقعا

519 بازدید | 36 پست

بچه ها خیلی حالم بده از صی ک بیدار میشم تپش قلب میگیرم انگاری ک قلبم میاد تو‌گلوم مدام سرفه میکنم...

بچه هامن وقتی اومدم توی زندگیم هیچی نداشتم پدرشوهر کسافتم فقط یه خونه بهمون داد ک هیچی نداشت من تا ُ۴ ماه آب لوله کشی توی خونم نداشتم میرفتم خونه ی بابام حموم ..ظرفامو جمع میکردم میرفتم توی حیاط میشستم..

هیییییچی نداشتم هیچی یعنی حتی کابینت.

بعد‌کم‌کم هی طلاهامو فروختم تا کابینت کردیم یا مثلا حقه عروسیمو فروختم تالوله کشی کردیم بچه ها من خیلی خیلی روزای سختی رو گذروندم 

وقتی از اوایل زندگیم باید لذت میبردم ولی همش استرس این زندگی رو داشتم..

پدرشوهرم هیچوقت کمکمون نکرد

حالا جاریم بهترین خونه بهترین کابینت کلا زندگی آمااااده.طلا کلا بگم همه چیز

همش دارم خود خوری میکنم ک مگه اون بامن چ فرقی داشت مگه اون خونش از من رنگی تر بودن بچه ها حالم خیلی بده راهنماییم کنید

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

ببخشید ولی مگه از خونه بابات انقد گریزون بودی که اینجوری وارد زندگی متاهلی بشی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک الان چند سال دارم تو ای زندگی تلاش میکنم و همش کسر خودم و زندگیم میذارم تا زندگیم یکم پیشرفت کنه الان جاریم نیومده زندگیش در حد منه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

پدر شوهرتون چرا باید کمک میکردن؟ قولی داده بودن قبل ازدواجتون ؟ 

چون نرمالش اینه دخترا به وضع مالی پسر نگاه کنن برای ازدواج نه پدرشوهر

تاره اینکه خونه داده بهتون حداقل ۷۰ درصد جلو انداخته شمارو 

اگه قولی نداده بابت کمک یکم نمکنشناس به نظر میاین . مثل اون خانوم که خواهرشوهرش خونه داده بود بهش میگفت این خونه خرابست😂

ببخشید ولی مگه از خونه بابات انقد گریزون بودی که اینجوری وارد زندگی متاهلی بشی؟

ما ۴ سال عقد بودیم😭😭😭پدرشوهرم کسافتم این خونه رو هم با زور بهمون داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز پدرشوهر تو یه خونه داده

مال ما کلا خودشون زدن به موش مردگی دریغ از یه کمک مالی

الان فهمیدم کل مخارج جاری جان میدن که فقط خفه بشه و اعتراض نکنه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

تعجبم از عروسایی که از پدر شوهر توقع دارن

پس شوهرتون چکارس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مشکل تون اینجاست که دارید مقایسه میکنین

اگه بیفتی توی تله ی مقایسه، حتی با بدبخت ترین آدم هم مقایسه کنی خودتو، باز فکر میکنی از اون پایین تری !

هر آدمی یه شرایطی داره، دنیا برای همه یه جور نمیچرخه خب

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
پدر شوهرتون چرا باید کمک میکردن؟ قولی داده بودن قبل ازدواجتون ؟  چون نرمالش اینه دخترا به وضع ...

خب چرا الان برای برادر شوهرم بهترین ها رو فراهم کرده؟؟؟چرا داره فرق میذاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو زندگیتو بساز 

همراه همسرت برای خوشبختیتون تلاش کنید. 

دیگران رو رها کن

اینکه خانواده ی همسرت چه کار هایی برای شما کردند یا نکردمد مهم نیست 

مهم اینه تو و همسرت با هم چه کار برای زندگیتون می‌کنید! 

زندگی مشترکتون رو خودتون بسازید و قشنگش کنید. 

با این فکر و خیال ها، 

این مقایسه ها،

چشم دوختن به دست دیگران ها 

و…

فقط و فقط زندگیت رو سرد و کسل کننده می‌کنی 

وقتی شیرین و قشنگه که خودتون به دست بیارین و بسازین! 

با هم!! 

نه اینکه صبر کنید دیگران براتون بسازنش

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

با این حرفها و فکرات خودتو فقط نابود میکنی چشم باز میکنی میبینی مریض شدی بهتره اهمیت ندی درست شد بالاخره و گذشت از این به بعد رو شروع کن به زندگی کردن خوب روی پای خودتون ایستادید زندگی خودتونه کسی هم نباید کمک کنه انتظار نداشته باش 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم